Stem op ons tijdens de Rabobank #VVS weken!

06-11-2017

Wij zijn trots als Stichting Eveno Racing dat we geselecteerd zijn voor de Rabobank Coöperatie Weken #VVS met de Gramsberger Classic TT.

De Rabobank Coöperatie Weken #VVS zijn in het leven geroepen om buurtversterkende projecten financieel te ondersteunen en gaat uit van de Rabobank Vaart & Vechtstreek

 banner-sociale-media-1.png

 

De Gramsberger Classic TT wordt mede door een groot aantal lokale vrijwilligers gedragen, ook op de vrijdagavond voorafgaand en de zaterdag is het merendeel van de buurtbewoners aanwezig op de feestavond en tijdens de demo races. Gezellig met elkaar een mooie dag beleven, met mekaare en voor mekaare zoals ze dat hier bij ons in het oosten zeggen oftewel NOABERSCHAP. 
De gratis entree maakt de drempel laag voor een ieder die wil komen kijken.

Geef ons uw steun zodat we ook in de toekomst de Classic TT kunnen blijven organiseren.

U kunt stemmen via onderstaande link: (via keuze woonplaats: Gramsbergen zijn we makkelijker te vinden)

www.lokalebank.nl/vvs/stemmen

U kunt stemmen als u lid bent van de Rabobank. 
Ieder lid krijgt 5 stemmen die hij of zij kan uitbrengen en elke stem is een % geld waard. Maximaal 2 stemmen op hetzelfde initiatief per persoon. Help naast ons dus automatisch nog meer initiatieven die u een warm hart toedraagt

Stemmen kan vanaf 1 november tot 15 november! Hoe meer stemmen, hoe meer geld voor een grandioze Classic TT 2018! U helpt ons toch ook?

Alvast hartelijk dank voor uw stem!