Rijderspresentatie 2019

25-03-2019

Geachte sponsor/racefan,

Het raceseizoen staat weer op punt te beginnen, de eerste meters zijn inmiddels alweer gemaakt in Spanje en in april zullen de eerste wedstrijden weer verreden worden.

Maar voordat het seizoen van start gaat willen wij graag alle dit jaar door ons ondersteunde coureurs aan u presenteren tijdens een zgn rijderspresentatie.

Zoals u wellicht ook al in de uitnodiging hebt gelezen die onlangs per post is verstuurd hebben we besloten de ondersteuning wat te wijzigen.

In het verleden ondersteunden we meestal 1 coureur die het grootste gedeelte van het budget ontving. Maar we hebben als Stichting Eveno Racing besloten om dit jaar meerdere coureurs te ondersteunen, mede omdat we ook graag willen dat u als sponsor een keertje kunt gaan kijken en als alles zich in Spanje afspeelt is dit niet voor de meesten weg gelegd.

We gaan daarom dit jaar meerdere coureurs ondersteunen welke uit gaan komen in diverse raceklasses.

Wie dit zijn zullen we op vrijdagavond 29 maart bekend maken en alle door Stichting Eveno racing Gramsbergen ondersteunde coureurs zullen zich op deze avond presenteren aan alle sponsoren, fans en andere belangstellenden.

Een kleine tip van de sluier:

De coureurs rijden competities in Nederland, Spanje & Duitsland. Het voor velen bekende START blauw zal aanwezig zijn en de coureurs komen o.a. uit Coevorden, Dalfsen, Nieuwleusen en Almelo.

Wij nodigen iedereen dan ook graag van harte uit om aanwezig te zijn deze avond, iedereen is welkom.

 Vrijdagavond 29 maart
Aanvang 20:30 uur
Café Bolte te Gramsbergen (De Oostermaat 62 in Gramsbergen)

Tevens vind de dag erop (zaterdag 30 maart) de officiële KNMV voorjaarstraining plaats op het circuit van Assen waar verschillende coureurs in actie zullen komen. De entree is hier gratis en het beloofd prima weer te worden. Voor degene met nog plek in de agenda of voor de mensen die de eerste meters weer op de motor willen maken een leuk uitje! 

Ook zullen we later dit jaar weer een sponsordag gaan organiseren samen met het Ernst Dubbink racing team, hier ontvangt u als sponsor t.z.t. nog bericht van.

We hopen u vrijdag de 29e te mogen begroeten!