Gramsberger Classic TT 2020 afgelast!

14-05-2020

Gramsberger Classic TT 2020 afgelast !

De Gramsberger Classic TT die op de agenda stond voor zaterdag 20 juni 2020 gaat helaas niet door i.v.m. het Corona virus. We hebben gekeken naar een eventuele latere datum dit jaar maar hier zien we geen mogelijkheden toe. Omdat het circuit midden in agrarisch gebied ligt is een latere datum niet wenselijk ivm de oogst en daarnaast zijn er teveel onzekerheden.

Hierdoor hebben we moeten besluiten de Classic TT voor dit jaar af te gelasten en weer in 2021 een nieuwe Classic TT te organiseren.

Datum Classic TT in 2021

De Gramsberger Classic TT wordt altijd verreden op de zaterdag voor de TT van Assen. De voorlopige datum voor de Gramsberger Classic TT in 2021 is zaterdag 19 juni. Natuurlijk weer met dezelfde sfeer en gratis entree en we hopen met veel enthousiast publiek.

Doelstelling Eveno Racing

Eveno Racing zet zich in om jonge talentvolle wegracecoureurs financieel te ondersteunen en daarnaast zetten wij ons in om de klassieke  wegracerij voort te laten leven voor een zo breed mogelijk publiek.
In 2020 ondersteunt Eveno Racing meerdere coureurs: Ruben Bijman, Leon Stolte, Dylan Czarkowski, Mieke Abbink, Justin Fokkert en Loris Veneman.