Finishparty 2015 goed bezocht

14-12-2015

Op vrijdag 11 december hadden we weer onze jaarlijkse finishparty, deze was meer dan geslaagd met een grote opkomst en een mooie opbrengst van de verloting en veiling.

bertus kelder - walid soppe finishparty 2015

Daarnaast keken we terug met Walid en Ernst op afgelopen seizoen, en tevens alvast naar 2016. Voor 2016 staan er de nodige veranderingen op stapel! Tijdens deze avond kon men al horen dat Walid Soppe voor 95% zeker in 2016 naar het Dutch Racing Team zou gaan. Afgelopen zaterdag volgde hiervan het officiële persbericht: Walid gaat in 2016 en 2017 voor het Dutch Racing Team rijden in het Junior WK Moto3 kampioenschap op de fabrieks Honda waar dit jaar Livio Loi op reed in de Grand Prix. Een fantastische stap in zijn carriere waar wij als Eveno ook enorm trots op zijn, In 2014 en 2015 ondersteund door Eveno Racing en binnen 3 jaar naar het Junior WK op topmateriaal.
Dit is toch waar we het met z'n allen voor doen: jong talent financieel ondersteunen zodat zij zich kunnen ontwikkelen en zich in de kijker kunnen rijden van andere teams.

Voor volgend seizoen zullen we Walid dan ook nog blijven ondersteunen, echter gaan we in 2016 ook nog een nieuw talent ondersteunen.
Hoe en wat is nog niet helemaal 100% rond maar de intentie van alle partijen is er. In 2016 zullen we Sander Kroeze gaan ondersteunen, zoals het er naar uit ziet gaat hij Walid Soppe vervangen in het team van Ernst Dubbink. Sander zal gaan rijden in de standaard Moto3 en hier begeleid worden door Ernst Dubbink. Wij zetten de samenwerking met team Dubbink dus voort en bieden een nieuw talent de kans dezelfde weg als Walid te bewandelen.

Even wat info over Sander Kroeze:

De 13-jarige Kroeze (geboren 03-01-2002) is begonnen in de Minibikes en heeft ook in de NSF100 Cup (zowel in de Molenaar Cup als de ADAC Cup in Duitsland) gereden, afgelopen seizoen kwam hij uit in de Moriwaki Cup waar hij diverse overwinningen behaalde en op een 2e plaats eindigde in het klassement.
We zijn er van overtuigd dat hij hoge ogen kan gooien in het standaard Moto3 kampioenschap!

Volgas op naar 2016!

sander Kroeze - finishparty 2015