Update

14-02-2017

Ook in de wintertijd is het team druk met veel zaken. Zo worden de motoren voor het nieuwe seizoen geprepareerd, is er een nieuwe rijder toegevoegd in het team en stomen Ernst en Jeffrey zich klaar voor het seizoen met veel trainingen.

Ook wordt er veel aan promotiewerk gedaan. Zo heeft het team tijdens de MotorExpo Assen alle dagen op de beurs gestaan om de bezoekers kennis te laten maken met Jeffrey en onze plannen voor 2017. Op deze beurs hebben we veel mensen gesproken en hebben we een prijsvraag uitgezet. Hierbij kon men loten kopen om vervolgens het exacte gewicht te raden van onze nieuwe coureur Jeffrey Buis met zijn Standard Moto3 machine inclusief de verplichte 2 liter brandstof. Het antwoord is 140,0 kilo. Richard Nijhof uit Hengelo heeft dit goed geraden en wint een Eurol smeermiddelenpakket en het Dakar crossshirt van Robert van Pelt. Gefeliciteerd!

ernst beurs assen.jpg

Op vrijdagavond 3 februari heeft Ernst Dubbink Eveno Racing een presentatie gehouden bij Motorclub Hellendoorn Nijverdal. Hier vertelde Ernst veel over hoe het allemaal is begonnen bij deze motorclub, crossend op zijn Puch over circuit de Koetree, over het team en natuurlijk de motor en de techniek er achter. De leden van de MCNH vonden het een zeer interessant verhaal wat veel belooft voor de teampresentatie. Ook hebben de leden geld ingezameld om het clublogo op de motor te kunnen plaatsen. Dit is zeker gelukt zo zal komend seizoen het logo van de MCNH op de kuip komen te staan!