Classic TT 2021

09-06-2021

 

 

Gramsberger Classic TT pas weer in 2022

 

De Gramsberger Classic TT die normaliter altijd het laatste weekend voor de TT van Assen op de kalender stond zal dit jaar ivm de Corona maatregelen verschoven worden naar 2022.

 

We hebben lang hoop gehad dat we dit jaar nog iets konden organiseren maar op korte termijn zitten we met teveel onduidelijkheid. Aangezien het circuit in het buitengebied ligt is later in het jaar ook te lastig gebleken ivm de oogst van alle gewassen die rondom het circuit verbouwd worden.

 

We hebben altijd met gratis entree gewerkt om het evenement laagdrempelig te houden en alles werd gedaan met vrijwilligers. Door bezoekers werd altijd de sfeer geroemd van het evenement. De 1,5 meter samenleving waar we nu nog in verkeren verenigd zich moeilijk met ons evenement. Naast het feit dat we dan veel meer vrijwilligers nodig zijn die toe moeten zien op opvolging van alle maatregelen willen wij ook niet van onze vrijwilligers verlangen dat zij gaan controleren op social distance, juist gebruik van looppaden etc.

 

Het was een moeilijk besluit omdat we het voor het 2e jaar op rij moeten annuleren maar we hopen in 2022 iedereen weer te mogen begroeten op een ouderwetse Gramsberger Classic TT. Dan ook weer zoals vanouds een weekend voor de TT van Assen.

 

Bestuur Stichting Eveno Racing Gramsbergen

 

Doelstelling Eveno Racing

 

Eveno Racing zet zich in om jonge talentvolle wegracecoureurs financieel te ondersteunen en organiseert hiervoor o.a. de Gramsberger Classic TT. In 2021 ondersteunt Eveno Racing meerdere coureurs: Leon Stolte (Nieuwleusen),  Dylan Czarkowski  (Coevorden), Loris Veneman, Justin Fokkert (beiden uit Dalfsen), Mieke Abbink (Almelo) en Ruben Bijman (Lopik)

 

Voor meer informatie: www.eveno-racing.nl  

 

 

Voor meer informatie en/of toelichting kunt u contact opnemen met Bertus Kelder, voorzitter Stichting Eveno Racing Gramsbergen: bertuskelder@hotmail.com of bel 06-52550351 of een mail