Classic TT 2019

20-06-2019

Op zaterdag 22 juni a.s. organiseert Stichting Eveno Racing Gramsbergen, wederom de “Gramsberger Classic TT”.

Technische keuring deelnemende motoren in Gramsbergen op vrijdagavond.

Voorafgaand wordt op vrijdagavond 21 juni in Gramsbergen, evenals afgelopen jaren, nabij café Bolte,  de technische keuring van de motoren gehouden. Net als indertijd in Assen rijden de deelnemende motoren op unieke wijze onder politiebegeleiding van het rennerskwartier in Anerveen naar de plaats van keuring en weer terug. Bij deze keuring tussen 18.45 uur en 19:45 uur zijn een aantal  bijzondere racemotoren te zien en te horen: Honda, BMW, Yamaha, Ducati, MV Agusta, etc. 

Feestavond:

Na de technische keuring zal er op vrijdagavond in de tent op het rennerskwartier nog een gezellige feestavond zijn voor iedereen die zin heeft in een gezellige avond. Een dj zal muziek draaien voor jong en oud. Aanvang 20:45 uur en de entree is gratis.

Zaterdag racedag

De trainingen beginnen op zaterdagmorgen om 10.00 uur en om 12:30 uur is de officiële opening. Er worden demo-races verreden in de 50cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc, zijspannen en oldtimerklasse. En er zal een zogenaamde Classic parade worden gereden met bijzondere motoren en bekende namen van weleer.

De speciale gast(en) voor dit jaar zijn op dit moment nog niet bekend. En zodra bekend zal dit ook op onze website komen te staan.

Speciale gast Bo Bendsneyder

Dit jaar zal Bo Bendsneyder onze speciale gast zijn, de enigste Nederlander die actief is in het MotoGP kampioenschap in de Moto2 klasse.  Wil je hem nog succes wensen voor de aanstaande TT van Assen of een handtekening scoren: kom naar Anerveen zaterdag de 22e.

Gratis toegang!

Evenals vorige jaren is dankzij de sponsoren van Eveno Racing de toegang en het parkeren gratis, kom dus allen naar het circuit in Anerveen voor een prachtige dag motorsport in Gramsbergen.

Zie voor verdere info zoals het tijdschema e.d. de volgende link:

http://www.eveno-racing.nl/classic-tt/