Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Opgave machinekeuring classic tt vrijdag 21 juni 2024

Op vrijdagavond 21 juni a.s. vindt er wederom een machinekeuring plaats in het centrum van Gramsbergen, we zullen rijdend vanuit het paddock richting Gramsbergen gaan en ook vanuit Gramsbergen weer over de openbare weg onder begeleiding terug rijden.

Vertrek zal zijn 18:45 uur vanaf het rennerskwartier in Anerveen.

Deelname is verplicht in motorpak, handschoenen, laarzen en helm dit ivm de veiligheid en de uitstraling.

Wilt u meedoen vul dan onderstaand formulier in, er zijn geen kosten aan verbonden.

Let wel dat deelname alleen bedoeld is voor motoren die ook op zaterdag aan de Classic TT  deelnemen.

Er is een maximum aantal deelnemers (max 40) ivm de verzekering, vol = vol

 

U kunt zich opgaven hiervoor via de onderstaande link:

 

Opgave machinekeuring

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Evert Noteboom

Secretaris stichting Eveno Racing

14-16 jun World Super sport 300 Italië

Met Loris Veneman 

supersport 300

IDM 21-23 juni Most. [CZ]

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

23 juni Europese .talentcup Circuit Autodromo Internacional Algarve

met Kiano Veiier

Vrijdag 12 juli zaterdag 13 juli IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

 

IDM Oschersleben

Het tweede IDM weekend in Oschersleben. Ik had veel zin in dit weekend want ik heb hier al vaker gereden met de Yamaha R6 en daarom hoopte ik om er beter bij te kunnen zitten. Het weekend bestond uit twee vrijetrainingen op de vrijdag , twee kwalificaties op de zaterdag en twee wedstrijden op zondag.

Vrijdag

In de eerste vrije training al snel een goede rondetijden en zat nog maar een seconde van mijn persoonlijk record af. Paar kleine afstellingen veranderd aan de motor voor de tweede vrije training. In de tweede vrije training wel weer wat sneller kunnen rijden maar ik was nog zeker niet tevreden met dit resultaat.

Zaterdag

De eerste kwalificatie ik was al meteen heel snel in de eerste ronde. In de tweede ronde zat ik al in de eerste sector een seconde onder mijn tijd en won nog meer tijd in de rest van het circuit. Maar in de laatste bocht dacht iemand in te kunnen halen waar het helemaal niet kon en tikte mijn voorwiel onderuit. Heel erg jammer dat ik niet de sessie af kon maken want het gevoel was heel goed. In de tweede kwalificatie wel een nieuw persoonlijk record maar ik was zeker niet tevreden.

Zondag

In race 1 kwam ik goed van de plaats maar werd geblokkeerd in de eerste bocht waardoor ik de aansluiting al snel kwijt was met de jongens die ik wilde volgen. Nog wel de rest van de race met een andere rijder een mooie strijd gehad die ik in de laatste bocht won. Race 2 een goede start en won meteen al 3 plekken. Probeerde een andere groepje rijders te volgen maar verloor te veel tijd op de rechte stukken en moest daardoor over mijn kunnen rijden om bij te blijven. Daardoor verloor ik de voorkant, een harde crash, moest in de ambulance naar de medische post. Alles was gelukkig goed maar de motor was flink beschadigt.

Het is wat het is, en snel door naar het volgende weekend waar ik er alles aan ga doen om er goed bij te zitten. Hopelijk valt de schade van de motor mee en krijgt het team deze weer snel gerepareerd en al mijn sponsoren heel erg bedanken voor alle hulp en ondersteuning die ze mij geven.