Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Opgave machinekeuring classic tt vrijdag 21 juni 2024

Op vrijdagavond 21 juni a.s. vindt er wederom een machinekeuring plaats in het centrum van Gramsbergen, we zullen rijdend vanuit het paddock richting Gramsbergen gaan en ook vanuit Gramsbergen weer over de openbare weg onder begeleiding terug rijden.

Vertrek zal zijn 18:45 uur vanaf het rennerskwartier in Anerveen.

Deelname is verplicht in motorpak, handschoenen, laarzen en helm dit ivm de veiligheid en de uitstraling.

Wilt u meedoen vul dan onderstaand formulier in, er zijn geen kosten aan verbonden.

Let wel dat deelname alleen bedoeld is voor motoren die ook op zaterdag aan de Classic TT  deelnemen.

Er is een maximum aantal deelnemers (max 40) ivm de verzekering, vol = vol

 

U kunt zich opgaven hiervoor via de onderstaande link:

 

Opgave machinekeuring

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Evert Noteboom

Secretaris stichting Eveno Racing

IDM 1-2 juni Oscherslebem .Duitland

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

14-16 jun World Super sport 300 Italië

Met Loris Veneman 

supersport 300

23 juni Europese .talentcup Circuit Autodromo Internacional Algarve

met Kiano Veiier

Vrijdag 12 juli zaterdag 13 juli IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

IDM Sachsenring

Dit weekend had ik mijn eerste IDM weekend van het seizoen. Voor mij was dit een baan waar ik nog nooit op heb gereden. Het weekend bestond uit twee vrije trainingen op vrijdag, twee kwalificaties en een race op zaterdag en nog een warm up en wedstrijd op zondag.

Vrijdag

In de eerste vrij etraining was het vooral de baan leren kennen en een goed gevoel krijgen op de motor, want dit is zeker niet een makkelijke baan om het seizoen mee te beginnen. Na de sessie voelde de motor nog niet goed aan dus hebben we veel veranderd aan de motor om te kijken of dit beter was. In de tweede vrijetraining was ik al wel weer een stuk sneller maar de motor voelde nog steeds niet goed, dus we moesten daar nog een

oplossing voor zoeken.

Zaterdag

Kwalificatie één voelde de motor al een stuk beter aan en kon hierdoor ook mijn tijd goed verbeteren. Na nog wat kleine aanpassingen aan de motor reed ik in de tweede

kwalificatie weer een seconde sneller. De motor voelde nu goed aan en was klaar voor de race. In de race had ik een goede start en pakte ik meteen al een paar plekken.

Helaas voelde ik meteen al dat mijn achterband weinig grip had en kon hierdoor niet de ronde tijden rijden die ik wilde.

Zondag

Op zondag had ik de tweede race. Het weer was heel wisselvallig, ene keer regende het en de andere keer was het weer droog. Ik had gekozen voor regenbanden, de race begon met een half natte baan en na een paar ronde begon het te regenen dus ik had de goede banden gekozen. Maar toen werd de race stop gezet omdat veel andere rijders op slicks stonden en dit een gevaarlijke situatie kon veroorzaken. Ik bleef op regenbanden staan want ik dacht dat de regen ging doorzetten. Toen de race weer herstarte was de baan al weer aardig aan het opdrogen. Het ging niet meer regenen dus reed ik met regenbanden op een bijna droge baan. Van de rijders die ook op regenbanden stond was ik wel het

snelste maar een goed resultaat zat er helaas niet in.

Niet het weekend waar ik op had gehoopt, maar eind deze maand heb ik gelukkig mijn tweede IDM weekend in Oschersleben en daar gaat het hopelijk een stuk beter.

Verder wil ik het team en al mijn sponsoren heel erg bedanken voor alle hulp en ondersteuning die ze mij geven.