Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Opgave machinekeuring classic tt vrijdag 21 juni 2024

Op vrijdagavond 21 juni a.s. vindt er wederom een machinekeuring plaats in het centrum van Gramsbergen, we zullen rijdend vanuit het paddock richting Gramsbergen gaan en ook vanuit Gramsbergen weer over de openbare weg onder begeleiding terug rijden.

Vertrek zal zijn 18:45 uur vanaf het rennerskwartier in Anerveen.

Deelname is verplicht in motorpak, handschoenen, laarzen en helm dit ivm de veiligheid en de uitstraling.

Wilt u meedoen vul dan onderstaand formulier in, er zijn geen kosten aan verbonden.

Let wel dat deelname alleen bedoeld is voor motoren die ook op zaterdag aan de Classic TT  deelnemen.

Er is een maximum aantal deelnemers (max 40) ivm de verzekering, vol = vol

 

U kunt zich opgaven hiervoor via de onderstaande link:

 

Opgave machinekeuring

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Evert Noteboom

Secretaris stichting Eveno Racing

IDM 1-2 juni Oscherslebem .Duitland

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

14-16 jun World Super sport 300 Italië

Met Loris Veneman 

supersport 300

23 juni Europese .talentcup Circuit Autodromo Internacional Algarve

met Kiano Veiier

Vrijdag 12 juli zaterdag 13 juli IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

Oefen wedstijd IDC

Afgelopen zaterdag heb ik meegedaan aan de IDC wedstrijd in Assen als voorbereiding voor de eerste wedstrijd van het IDM.

De zaterdag bestond uit twee kwalificaties en één wedstrijd. In de eerste kwalificatie was het vooral weer even wennen want de laatste keer dat ik had gereden op het TT circuit was alweer bijna een half jaar geleden. Verder moesten we nog een goede afstelling krijgen voor de motor. De tweede kwalificatie voelde al een stuk beter aan maar door veel verkeer maar één ronde vrij kunnen rijden.

De Race

De start was redelijk goed en ik won in de eerste bocht al meteen wat plekken. Helaas niet de aansluiting kunnen krijgen met de kop groep door veel inhaal acties en drukte in de eerste ronde. Voor de rest van de race een mooi tempo kunnen rijden en in een groep van vijf man gereden. In de laatste ronde zag het er naar uit dat ik als eerste van dat groepje over de finish zou komen maar helaas in de een na laatste bocht moest ik hard op de rem en crashte ik bijna omdat ikmoest uitwijken voor een rijder en kwam hierdoor buiten de baan.

We zagen deze wedstrijd puur als training voor mijn eerste wedstrijd in het IDM en heb hierdoor weer een goed gevoel gekregen en de motor beter kunnen afstelen. Komend weekend de eerste IDM Race op deSachsenring. Een nieuwe baan waar ik nog niet eerder gereden heb, dus erg veel zin in! Verder wil ik al mijn sponsoren erg bedanken die dit jaar mij ondersteunen