Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Opgave machinekeuring classic tt vrijdag 21 juni 2024

Op vrijdagavond 21 juni a.s. vindt er wederom een machinekeuring plaats in het centrum van Gramsbergen, we zullen rijdend vanuit het paddock richting Gramsbergen gaan en ook vanuit Gramsbergen weer over de openbare weg onder begeleiding terug rijden.

Vertrek zal zijn 18:45 uur vanaf het rennerskwartier in Anerveen.

Deelname is verplicht in motorpak, handschoenen, laarzen en helm dit ivm de veiligheid en de uitstraling.

Wilt u meedoen vul dan onderstaand formulier in, er zijn geen kosten aan verbonden.

Let wel dat deelname alleen bedoeld is voor motoren die ook op zaterdag aan de Classic TT  deelnemen.

Er is een maximum aantal deelnemers (max 40) ivm de verzekering, vol = vol

 

U kunt zich opgaven hiervoor via de onderstaande link:

 

Opgave machinekeuring

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Evert Noteboom

Secretaris stichting Eveno Racing

IDM 1-2 juni Oscherslebem .Duitland

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

14-16 jun World Super sport 300 Italië

Met Loris Veneman 

supersport 300

23 juni Europese .talentcup Circuit Autodromo Internacional Algarve

met Kiano Veiier

Vrijdag 12 juli zaterdag 13 juli IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

 VRIJDAG

 

*Kiyano Veijer | FIM JuniorGP Estoril | Quote vrijdag* *Kiyano Veijer:* “De twee vrije trainingen vandaag zitten erop. We begonnen vanochtend in de eerste vrije training op banden die al 18 ronden oud waren, dus met deze banden konden we niet echt meteen heel snelle rondetijden rijden. Maar ondanks dit konden we leuk mee en was het een goede eerste sessie van de dag. Voorafgaand aan de tweede vrije training hebben we wel nieuwe banden gemonteerd. Dat was even wennen omdat je dan ineens veel grip hebt, maar na een paar ronden kreeg ik het ritme te pakken en ging het aardig goed. Voor morgen is het zaak dat we alle kleine beetjes bij elkaar zien te vinden om nog sneller rond te gaan. Het zal een flinke klus worden om me morgen te kunnen kwalificeren, want we zitten in een groep (Groep A) met alle snelle rijders. Het is lastig maar dat zegt niet dat het niet mogelijk is. Ik ga morgen mijn uiterste best doen om bij de eerste veertien te staan. We stonden er vandaag dichtbij, dus we gaan het zien. Tot morgen.” Kiyano is dit weekend opnieuw ingedeeld in Groep A.

ZATERDAG

*Kiyano Veijer | FIM JuniorGP Estoril | Quote zaterdag* *Kiyano Veijer:* “Vanochtend begonnen we aan de training waarbij we ons bij de eerste tien moesten zien te plaatsen om rechtstreeks door te gaan naar Q2. Dat lukte helaas niet, ik kon niet aanhaken bij de anderen en had daardoor niet de snelheid. We moesten dus in Q1 starten. Bij aanvang van deze sessie begon het te druppelen, maar ondanks dit ging het in de beginfase best wel goed. Na een tijdje lukte het de anderen ook om sneller rond te gaan waardoor ik zakte op de tijdlijst. We zullen zondagochtend dan ook in de Last Chance race moeten

starten. Het is nog een beetje onzeker wat het weer morgen gaat doen, maar stiekem hoop ik een klein beetje op regen.”

 

 

ZONDAG

*Kiyano Veijer | FIM JuniorGP Estoril | Quote zondag* *Kiyano Veijer:* “Dit was niet de zondag zoals we die ons vooraf hadden voorgesteld. Ik voelde me vanmorgen heel erg goed, het was zoals ik gehoopt had nat en ik keek dan ook uit naar de Last Chance race. Maar helaas ging ik iets te enthousiast naar buiten. In de opwarmronde probeerde ik zoveel mogelijk gevoel te krijgen, maar in bocht 7 viel ik van de motor af. Het was een hele aparte crash, want ik deed voor mijn gevoel niks aparts. Nog voordat de race begonnen was stonden we dan ook al met lege handen, een weekend om snel te vergeten dus. De volgende race voor mij is Portimão, de eerstvolgende ronde in Barcelona moet ik helaas laten schieten in verband met de examens op school” *Volledig uitslagen:* https://www.racesport.nl/evenement/04-05-2024/02-fim-juniorgp-estoril-2024/