Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Opgave machinekeuring classic tt vrijdag 21 juni 2024

Op vrijdagavond 21 juni a.s. vindt er wederom een machinekeuring plaats in het centrum van Gramsbergen, we zullen rijdend vanuit het paddock richting Gramsbergen gaan en ook vanuit Gramsbergen weer over de openbare weg onder begeleiding terug rijden.

Vertrek zal zijn 18:45 uur vanaf het rennerskwartier in Anerveen.

Deelname is verplicht in motorpak, handschoenen, laarzen en helm dit ivm de veiligheid en de uitstraling.

Wilt u meedoen vul dan onderstaand formulier in, er zijn geen kosten aan verbonden.

Let wel dat deelname alleen bedoeld is voor motoren die ook op zaterdag aan de Classic TT  deelnemen.

Er is een maximum aantal deelnemers (max 40) ivm de verzekering, vol = vol

 

U kunt zich opgaven hiervoor via de onderstaande link:

 

Opgave machinekeuring

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Evert Noteboom

Secretaris stichting Eveno Racing

IDM 1-2 juni Oscherslebem .Duitland

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

14-16 jun World Super sport 300 Italië

Met Loris Veneman 

supersport 300

23 juni Europese .talentcup Circuit Autodromo Internacional Algarve

met Kiano Veiier

Vrijdag 12 juli zaterdag 13 juli IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

*Kiyano Veijer | FIM JuniorGP Misano Adriatico | Quote zondag:* P24 en P19 voor Kiyano Veijer in Misano *Kiyano Veijer:* “In de eerste race had ik een goede start, maar in de eerste ronde miste ik heel wat topsnelheid waardoor ik niet echt kon aanvallen en ik de aansluiting verloor met de coureur voor me. Uiteindelijk wist ik als vierentwintigste de finish te passeren. In de tweede race was mijn start echt minder goed, maar het positieve is dat ik in de race wel meer kon aanvallen. We hadden voor de race besloten om een groter achtertandwiel te monteren wat ten gunste kwam wat betreft de topsnelheid. Dit hielp zeker, maar zeker nog niet voldoende en hetgeen we ervan hadden verwacht. In deze race eindigde ik als negentiende. Natuurlijk wil ik graag meer, dat is ook zeker mogelijk maar het belangrijkste voor nu is, we stonden erbij en kunnen terugkijken op een leerzaam, geslaagd en leuk weekend.” *Volledige uitslagen:* https://livedatamisano.perugiatiming.com/Sessioni/76ae8111-5291-4e0a-9e15-2b8ce25f81ce