Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Opgave machinekeuring classic tt vrijdag 21 juni 2024

Op vrijdagavond 21 juni a.s. vindt er wederom een machinekeuring plaats in het centrum van Gramsbergen, we zullen rijdend vanuit het paddock richting Gramsbergen gaan en ook vanuit Gramsbergen weer over de openbare weg onder begeleiding terug rijden.

Vertrek zal zijn 18:45 uur vanaf het rennerskwartier in Anerveen.

Deelname is verplicht in motorpak, handschoenen, laarzen en helm dit ivm de veiligheid en de uitstraling.

Wilt u meedoen vul dan onderstaand formulier in, er zijn geen kosten aan verbonden.

Let wel dat deelname alleen bedoeld is voor motoren die ook op zaterdag aan de Classic TT  deelnemen.

Er is een maximum aantal deelnemers (max 40) ivm de verzekering, vol = vol

 

U kunt zich opgaven hiervoor via de onderstaande link:

 

Opgave machinekeuring

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Evert Noteboom

Secretaris stichting Eveno Racing

IDM 1-2 juni Oscherslebem .Duitland

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

14-16 jun World Super sport 300 Italië

Met Loris Veneman 

supersport 300

23 juni Europese .talentcup Circuit Autodromo Internacional Algarve

met Kiano Veiier

Vrijdag 12 juli zaterdag 13 juli IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

Vierde plaats voor Maik Duin tijdens openingsrace 2024

Maik Duin had de snelheid voor de podiumplaatsen, maar moest na een matige start en foutje onderweg genoegen nemen met een vierde plaats in de eerste race van het Dutch Supersport seizoen 2024. De Racing Team Rijssen rijder wist zich als derde te kwalificeren, waardoor hij vanaf de eerste startrij mocht vertrekken

Zaterdag 6 april stond de eerste ronde van de Dutch Supersport klasse van het Nederlandse IDC kampioenschap op het programma. Voorafgaand aan de eerste race kon Maik Duin nog twee dagen trainen op het TT Circuit. Tijdens beide testdagen was het helaas slecht weer, waardoor er weinig gereden kon worden. De 18-jarige coureur kon samen met het team wel werken aan goed gevoel en afstelling op een natte baan. Tijdens de racedag was het weer veel beter. In de eerste kwalificatie kwam de Racing Team Rijssen rijder tot een vierde tijd. Er was weinig grip en Maik’s gevoel met de motor was niet optimaal. In de tweede kwalificatie was het gevoel beter, mede door het oplossen van een issue met de elektronica. Maik had in zijn snelle ronden telkens last van verkeer, maar wist er toch een derde tijd uit te persen. Hierdoor mocht de jonge coureur vanaf de eerste startrij vertrekken tijdens de openingsronde van het seizoen.

Maik’s start in de Dutch Supersport race was zeer matig, waardoor hij terugviel naar een achtste plaats. Het tempo van de Suzuki-coureur was goed en hij kwam dan ook snel naar voren. Maik reed op een vierde plek en had zicht op de laatste podiumplaats op het moment dat hij fout maakte in de eerste bocht. De Racing Team Rijssen coureur verloor daardoor zijn gewonnen terrein. Erg jammer, want Maik was op dat moment sneller dan de derde rijder. Opnieuw wist Maik naar voren te komen, maar bleek een vierde plaats het maximale resultaat in de openingsrace van het seizoen 2024 te zijn. Maik: “Ik wil het team enorm bedanken voor dit weekend. Het gevoel met de motor wordt beter en beter, dat heb ik aan hen te danken. Ook wil ik mijn sponsoren bedanken, want het racen is zonder hen niet mogelijk. Op naar de volgende!”

De volgende Dutch Supersport race staat gepland op zaterdag 27 april tijdens de tweede ronde van het IDC kampioenschap op het TT Circuit Assen.

Foto credits: Jan Timmerman – JTS Fotografie