Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Opgave machinekeuring classic tt vrijdag 21 juni 2024

Op vrijdagavond 21 juni a.s. vindt er wederom een machinekeuring plaats in het centrum van Gramsbergen, we zullen rijdend vanuit het paddock richting Gramsbergen gaan en ook vanuit Gramsbergen weer over de openbare weg onder begeleiding terug rijden.

Vertrek zal zijn 18:45 uur vanaf het rennerskwartier in Anerveen.

Deelname is verplicht in motorpak, handschoenen, laarzen en helm dit ivm de veiligheid en de uitstraling.

Wilt u meedoen vul dan onderstaand formulier in, er zijn geen kosten aan verbonden.

Let wel dat deelname alleen bedoeld is voor motoren die ook op zaterdag aan de Classic TT  deelnemen.

Er is een maximum aantal deelnemers (max 40) ivm de verzekering, vol = vol

 

U kunt zich opgaven hiervoor via de onderstaande link:

 

Opgave machinekeuring

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Evert Noteboom

Secretaris stichting Eveno Racing

IDM 1-2 juni Oscherslebem .Duitland

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

14-16 jun World Super sport 300 Italië

Met Loris Veneman 

supersport 300

23 juni Europese .talentcup Circuit Autodromo Internacional Algarve

met Kiano Veiier

Vrijdag 12 juli zaterdag 13 juli IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

Voorjaarstraining Valencia Thijs Westenbrink

Afgelopen weekend ben ik drie dagen wezen testen met mijn nieuwe team in Valencia voorafgaand aan het seizoen.

Dag 1

Na lang niet te hebben gereden mocht ik eindelijk weer op de motor stappen. In de eerste sessie wilde ik naar buiten gaan maar merkte ik een probleem aan de motor waardoor ik nog maar een paar rondes kon rijden. Het was wel weer even wennen op de nieuwe motor maar kreeg alweer redelijk een goed gevoel. Na wat afstellingen te hebben aangepast aan de motor kon ik in de tweede en derde sessie weer wat sneller rijden. Verder kon ik die dag niet meer rijden wegens weer omstandigheden en uiteindelijk maar ongeveer 20 ronden kunnen rijden.

Dag 2

Op zaterdag zag het ernaar uit dat alleen in de eerste twee sessies de weeromstandigheden goed waren. In de eerste sessie aardig wat van mijn tijd kunnen afrijden, maar ik was zeker nog niet tevreden met deze ronde tijd. Tijdens de tweede sessie had ik een goed gevoel op de motor. Ik zat in een hele goede ronde (twee seconde onder mijn tijd) maar in de laatste sector waren er andere rijders langzaam waardoor ik geen snellere ronde meer kon zetten. Jammer dat ik dat rondje niet kon afmaken maar we weten dat de snelheid er in zit. Voor de rest van de dag zag het weer er niet goed uit, veel wind en af en toe wat regen waardoor je niet snel meer kon rijden.

Dag 3

De laatste dag in Valencia, het was de hele dag aan het regenen dus ik kon mooi wat meters maken op een natte baan. In de eerste sessie maakte ik een harde highsider, maar gelukkig hadden de motor en ik niet veel schade. Voor de rest van de dag moest ik weer vertrouwen krijgen in de regen, wat ook prima lukte.

Ik kijk positief terug op drie dagen trainen in Spanje met een goed gevoel voor de eerste wedstrijd van het seizoen van 3 tot 5 mei.