Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Opgave machinekeuring classic tt vrijdag 21 juni 2024

Op vrijdagavond 21 juni a.s. vindt er wederom een machinekeuring plaats in het centrum van Gramsbergen, we zullen rijdend vanuit het paddock richting Gramsbergen gaan en ook vanuit Gramsbergen weer over de openbare weg onder begeleiding terug rijden.

Vertrek zal zijn 18:45 uur vanaf het rennerskwartier in Anerveen.

Deelname is verplicht in motorpak, handschoenen, laarzen en helm dit ivm de veiligheid en de uitstraling.

Wilt u meedoen vul dan onderstaand formulier in, er zijn geen kosten aan verbonden.

Let wel dat deelname alleen bedoeld is voor motoren die ook op zaterdag aan de Classic TT  deelnemen.

Er is een maximum aantal deelnemers (max 40) ivm de verzekering, vol = vol

 

U kunt zich opgaven hiervoor via de onderstaande link:

 

Opgave machinekeuring

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Evert Noteboom

Secretaris stichting Eveno Racing

IDM 1-2 juni Oscherslebem .Duitland

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

14-16 jun World Super sport 300 Italië

Met Loris Veneman 

supersport 300

23 juni Europese .talentcup Circuit Autodromo Internacional Algarve

met Kiano Veiier

Vrijdag 12 juli zaterdag 13 juli IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

Testdag TT-circuit en persconferentie WK Superbike

 

Elk jaar wordt er begin april een testdag georganiseerd door de KNMV voor licentiehouders in verschillende klassen. Deze testdag heeft als voordeel dat er geen geluid perikelen zijn en dat er gereden kan worden zonder dat rijders uit de verschillende klassen last van elkaar hebben.

April doet wat hij wil is een uitspraak die zeker afgelopen 2 april op het weertype van toepassing was, op 1 dag zijn praktisch alle weersomstandigheden wel langsgekomen. Het TT-circuit zien we als onze thuisbaan, we kunnen er helaas niet zo vaak trainen maar de lay out en het gevoel op dit circuit maakt toch dat we thuisvoordeel hebben. Na de eerste race van het seizoen op Barcelona was er een kleine “to do lijst” die we op Assen af wilden werken. De omstandigheden waren koud maar de grip was goed op het asfalt in Assen. Verschillende tandwiel verhoudingen werden uitgeprobeerd en ook hebben we gewerkt aan de manier waarop we op snelheid kwamen.

Met een snelste tijd van 1.49.1 was het gezien de wind en temperatuur een geslaagde dag. Het gevoel was goed en de basis klopte. Loris en de motor zijn klaar voor de thuisrace in het WK weekend van 19/20 en 21 april.

Om het WK Superbike heen worden er veel activiteiten georganiseerd zowel op het circuit als in de stad. Loris wordt veel gevraagd om overal bij aanwezig te zijn, zo gaat hij op donderdagavond handtekeningen uitdelen in de stad met een aantal coureurs. Hier staat een groot podium en zullen de coureurs even hun gezicht laten zien voor een meet en greet.  

Persconferentie:

Het TT-circuit had deze dag gekozen om de WK Superbike persconferentie te houden, de Nederlandse toppers konden hier hun verhaal doen en vragen beantwoorden. Er was veel pers aanwezig. Een van de onderwerpen was natuurlijk de overname van Dorna door Liberty Media, dit laatste betekent dat alle motorsport en Formule 1 nu onder 1 dak zit bij Liberty media. Een stap vooruit in exposure voor de toekomst.

De komende weken werken we toe naar de WK Superbike, tijdens onze thuis race willen we zo goed mogelijk presteren op en naast de baan. Velen zijn live aanwezig maar we zullen uiteraard iedereen zo goed mogelijk op de hoogte houden.

Rijder aan het woord:

“De testdag in Assen was koud maar ik had goede grip en we konden alles testen wat we wilden. Wij hebben veel Italianen in het team en die moesten erg wennen aan het wisselvallige weer hier. Typisch Assen eerst zon halverwege de sessie even regen daarna veel wind we hebben alles gehad, dus klaar voor de WK superbike! Ook hadden we een persconferentie in de Legends Club daar was veel media aanwezig en heb ik nog verschillende interviews mogen geven. Tot over 2 weken in Assen”.

Sportieve groet, Loris