Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
19-20-21-April World Super sport 300 Assen

Met Loris Veneman 

 Dylan Czarkowski  met een wildcard

supersport 300

21-April.Europese .talentcup .Misano-Italy

met Kiano Veiier

zaterdag 27 april IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

IDM 3-4-5.mei /sachenring .Duitland

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

Beste sponsoren en clubleden,

Afgelopen week hebben we de eerste test kilometers af kunnen leggen op de Yamaha r3. Niet op de competitie, maar op een trainingsmotor. We zijn drie verschillende circuits bij langs geweest. Op het eerste circuit in Valencia heb ik de tijd genomen om het gevoel terug te krijgen en om een aantal minpunten van afgelopen jaar te verbeteren. De

rondetijden konden we wel vergeten aangezien de motor waar ik op reed niet competitief was, en het veld waar in ik reed hoofdzakelijk bestond uit zwaardere motoren. Dit hield in dat we elkaar in de weg reden vanwege het grote snelheid verschil. Wel heb ik heel erg kunnen werken aan mijn techniek en bochtensnelheid. Het tweede circuit lag wat hoger in Spanje. Het was een heel kort circuit met alleen maar bochten. Hier kon ik dus werken aan het snel omgooien van de motor. Het laatste circuit lag in Alcarras, dit was wederom een volwaardig race circuit waar ik me wederom goed kon focussen op de minpunten van vorig jaar. Ook hier heb ik erg veel geleerd aangezien dit circuit veel verschillende

soorten bochten had. Dit hield in dat ik meerde scenario’s kon oefenen en bekijken wat het beste/snelste was.

We hebben geluk gehad met weer, alle dagen waren droog en zonnig. Ideale omstandigheden om voor de eerste keer weer op te stappen. Ik kijk positief terug op deze trainingsweek en kan niet wachten om weer op de echte racer te stappen aankomende week tijden de KNMW training in Assen op 2 april.