Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
19-20-21-April World Super sport 300 Assen

Met Loris Veneman 

 Dylan Czarkowski  met een wildcard

supersport 300

21-April.Europese .talentcup .Misano-Italy

met Kiano Veiier

zaterdag 27 april IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

IDM 3-4-5.mei /sachenring .Duitland

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

*#2024StartsNow | Kiyano Veijer | Test Valencia*

Zaterdag en zondag reed Kiyano Veijer twee dagen zijn ronden op Circuit Ricardo Tormo in Valencia, dit voor een eerste test ter voorbereiding op het 2024 seizoen. Rode draad tijdens deze test was de overstap van de Bridgestone – naar de Pirelli banden, de banden waar ook de ETC-coureurs komend seizoen gebruik van gaan maken. Kiyano begon aan de test op de vertrouwde Bridgestone banden, dit om na de winterstop het gevoel weer te vinden en om eerst weer enigszins in het ritme te komen. Eenmaal overgestapt op de Pirelli banden zorgde een crash voor enig oponthoud, maar vervolgens ging het ronde na ronde beter. Ondanks het moeilijk vergelijken is wist Kiyano uiteindelijk dezelfde rondetijden op de klok te zetten dan tijdens de ETC-race in 2023. Dat is vanzelfsprekend goed, helemaal als we daarbij in ogenschouw nemen dat de rondetijden dit keer alleen rijdend op de klok werden gezet. Al met al dus een geslaagde eerste test van 2024.