Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Uitnodiging Rijderspresentatie

Uitnodiging Rijderspresentatie 

Vrijdagavond 8 Maart

Clubgebouw de Finish 

De Vaart 1    7783 dj  Ane

Het is aan het begin van de oprit richting Coevorden  [n34] 

Aanvang 20.30

Beste sponsoren,

We zijn aangekomen in de laatste weken van 2023, graag willen we jullie allemaal een zeer fijne kerst wensen en natuurlijk een sportief en gezond 2024.

Hoewel het motorsport seizoen 2 maandjes rust heeft en Nederland gevangen lijkt te zijn in een moesson heeft Loris de afgelopen weken toch nog training kilometers in Spanje kunnen maken. De training motoren zijn momenteel gestald in Spanje en we hebben goede locaties en omstandigheden gevonden waar we kunnen werken aan motorbeheersing en kunnen voorbereiden op 2024.

Begin januari vertrekken we weer naar Spanje voor onder meer trainingen op het circuit van Jerez de la Frontera. Ook gaan we meetrainen in de Spaanse school van Pedro Acosta (wereldkampion moto2)

In de meeste recente moto73 (21 december uitgebracht) staat een prachtig sport interview met Loris. Hier wordt het 2023 seizoen in behandeld. Hieronder een klein overzichtje, het blad is in de meeste boekhandels te verkrijgen. Tevens in de bijlage een mooi interview van de gewonnen race in Aragon.

 

We hebben al een aantal sponsoren met een leuk presentje kunnen bezoeken en zullen dat de komende weken blijven doen, tot snel en nogmaals fijne feestdagen.

Met vriendelijke groet/ kind regards,

Barry en Loris Veneman