Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Uitnodiging finishparty

Uitnodiging finishparty 

Vrijdagavond 15 december

Cafe bolte in Gramsbergen {adres: De Oostermaat 62,tegenover NS station 

Aanvang 20.30

Uitnodiging finishparty

 

Geachte racefan/sponsor,

 

Het raceseizoen 2023 is ten einde en de plannen van de coureurs worden alweer gemaakt voor volgend seizoen.

 

Wat betreft de resultaten van onze coureurs, ze hebben goede ontwikkelingen en grote stappen gemaakt: Loris Veneman deed het uitstekend in zijn 1e jaar in het Wereldkampioenschap, veel progressie met als klap op de vuurpijl een overwinning in het WK Supersport 300.
Dylan Czarkowski had grote pech voorafgaand aan het seizoen, door een crash schreef hij zijn racemotor compleet af en dat deed een grote aanslag op zijn budget. Maar dit seizoen deed hij het uitstekend in het IDM 300.
Thijs Westenbrink en Mail Duin kwamen beiden uit in het IDC 600 kampioenschap, en beide coureurs deden het uitstekend en bleven zich continu verbeteren gedurende het seizoen.
Walid Khan kende een uitstekend seizoen in het IDM 300 met diverse overwinningen.
Als laatste nog Kiyano Veijer: het neefje van Colin Veijer die in de WK Moto3 momenteel furore maakt en onlangs zijn 1e podiumplaats pakte. Kiyano reed in de European talent Cup in Spanje: een zeer sterk bezet kampioenschap in het team van Ernst Dubbink. Ook hij liet mooie progressie zien dit jaar.

 

Maar genoeg om over na te praten tijdens onze finishparty,  wat zijn de plannen van de coureurs voor 2024? Een terugblik op afgelopen jaar en natuurlijk zal de bekende verloting niet ontbreken.

 

We zijn u als sponsor ontzettend dankbaar voor uw steun dit afgelopen jaar, en willen u dan ook graag uitnodigen voor deze avond. Uiteraard zijn eventuele introducees of andere geïnteresseerden ook van harte welkom. De entree is vanzelfsprekend gratis.

 

Datum finishparty:

 

Vrijdagavond 15 december

Cafe Bolte in Gramsbergen (adres: De Oostermaat 62, tegenover NS station)

Aanvang 20:30 uur

 

Krijgt u nog geen raceverslagen en het laatste nieuws van Eveno per mail: stuur dan even een mailtje naar info@eveno-racing.nl

 

Met sportieve racegroet,

Eveno Racing Gramsbergen

 

 

– Eveno Racing Gramsbergen – De Anerdijk 10 – 7783 CM Gramsbergen – Tel. 0524-561839 –

– Mobiel 06-52550351 – E-mail info@eveno-racing.nlwww.eveno-racing.nl