Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Uitnodiging finishparty

Uitnodiging finishparty 

Vrijdagavond 15 december

Cafe bolte in Gramsbergen {adres: De Oostermaat 62,tegenover NS station 

Aanvang 20.30

Beste sponsoren en clubleden,

Het seizoen zit er inmiddels al een tijdje op en de voorbereidingen zijn weer in volle gang. We zijn alle opties aan het overwegen en kijken hoe we dat het beste voor elkaar kunnen krijgen. Daarnaast werk ik in de winter constant aan mijn conditie en kracht om een zo goed mogelijk fysiek te creëren voor het aankomende wedstrijdseizoen. Ook heb ik nog een wedstrijdje meegepikt in het Nederlands kampioenschap supermotard waar ik ook nog lekkere meters in kon maken.

 

 

Echter is er binnenkort eerst iets anders waar ik aanwezig zal zijn. Dat is namelijk de finishparty van Eveno Racing Gramsbergen op 15 december. Ik zal hier met de motor aanwezig zijn, naast mij zullen ook alle andere door Eveno ondersteunde coureurs er zijn om over hun seizoen te praten. Kortom

een leuke avond waarbij ik jullie allemaal uitnodig. Het belooft een gezellige avond te worden in café de Bolte in Gramsbergen. Entree is uiteraard gratis.

Informatie

Vrijdagavond 15 december

Café Bolte (Adres: De oostermaat 62 te Gramsbergen) Aanvang 20:30