Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Uitnodiging finishparty

Uitnodiging finishparty 

Vrijdagavond 15 december

Cafe bolte in Gramsbergen {adres: De Oostermaat 62,tegenover NS station 

Aanvang 20.30

*Kiyano Veijer | FIM JuniorGP Valencia | zondag*

 

 Last Chance Race l P12 l +9,532

 *Kiyano Veijer:* “De start van de race was heel erg goed, ik wist meteen al een aantal posities goed te maken. De eerste paar ronden gingen ook prima met snelle ronde van 1’43.9. Op de vierde plaats rijdend probeerde ik nog een plaats goed te maken maar daarbij verloor ik bij het aanremmen de controle over de voorkant, ging ik wijd en won ik geen positie maar verloor ik er een aantal. Ondanks een super laatste ronde, een ronde waarin ik een 1’43,3 liet noteren, was het niet voldoende voor een top twee klassering. Maar hoe dan ook, al met al was het best wel een goede race waarin ik opnieuw veel heb geleerd.  Het FIM JuniorGP seizoen zit er nu op, een onvergetelijk avontuur en een debuut seizoen waarin ik heel veel geleerd heb. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de steun van al mijn sponsors, het team, mijn ouders en iedereeen die mij op welke manier dan ook dit seizoen gesteund heeft. Heel veel dank