Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Opgave machinekeuring classic tt vrijdag 21 juni 2024

Op vrijdagavond 21 juni a.s. vindt er wederom een machinekeuring plaats in het centrum van Gramsbergen, we zullen rijdend vanuit het paddock richting Gramsbergen gaan en ook vanuit Gramsbergen weer over de openbare weg onder begeleiding terug rijden.

Vertrek zal zijn 18:45 uur vanaf het rennerskwartier in Anerveen.

Deelname is verplicht in motorpak, handschoenen, laarzen en helm dit ivm de veiligheid en de uitstraling.

Wilt u meedoen vul dan onderstaand formulier in, er zijn geen kosten aan verbonden.

Let wel dat deelname alleen bedoeld is voor motoren die ook op zaterdag aan de Classic TT  deelnemen.

Er is een maximum aantal deelnemers (max 40) ivm de verzekering, vol = vol

 

U kunt zich opgaven hiervoor via de onderstaande link:

 

Opgave machinekeuring

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Evert Noteboom

Secretaris stichting Eveno Racing

IDM 1-2 juni Oscherslebem .Duitland

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

14-16 jun World Super sport 300 Italië

Met Loris Veneman 

supersport 300

23 juni Europese .talentcup Circuit Autodromo Internacional Algarve

met Kiano Veiier

Vrijdag 12 juli zaterdag 13 juli IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

Maik Duin strijdt voor zege tijdens Dutch Supersport seizoensfinale in Assen

Maik Duin was in de laatste race van het seizoen volop in gevecht voor zijn allereerste Dutch Supersport overwinning. Helaas werd de Racing Team Rijssen coureur geraakt door een andere rijder in de laatste chicane, waardoor hij terugviel naar een vierde plaats. Maar bovenal heeft Maik zich uitstekend laten zien en heeft hij zijn debuutseizoen in de Dutch Supersport klasse afgesloten met een zevende plaats in het eindklassement.

De seizoensfinale van het Dutch Supersport kampioenschap – met dubbele races – werd zaterdag 7 oktober verreden op het TT Circuit Assen. Een dag eerder had Maik Duin in de kou en met veel win een goede testdag gedraaid op het Drentse circuit. Omdat er tijdens de seizoensfinale twee races werden verreden stond er maar één kwalificatie op het programma. Tijdens de sessie was er ook nog een “Code 60” situatie, waardoor er maar weinig tijd was om een snelle rondetijd te rijden. De Racing Team Rijssen coureur kwam niet lekker in zijn ritme en was dan ook niet tevreden over zijn zevende startplek. Maar de 17-jarige coureur wist dat er tijdens de races meer mogelijk was.

In de eerste race had Maik een geweldige start en won gelijk veel posities. Net als in de kwalificatie had de jonge coureur wat problemen met de tractie van de motor. Later in de race kreeg Maik te kampen met wat olie op zijn helm en band, wat ervoor zorgde dat er niet meer in zat dan een zevende plaats. Maik was vastberaden om het seizoen af te sluiten met een beter resultaat in de tweede race. Opnieuw kwam de Suzuki-coureur uitstekend van de plek. Maik voelde zich erg goed op de motor en sloot direct aan bij de kopgroep. De hele race had Maik de aansluiting met de kop van het veld. Maik ging op een tweede plaats – kort achter de leider – de laatste ronde in. Hij positioneerde zich voor een aanval om mogelijk zijn eerste Dutch Supersport overwinning te behalen. Maik wilde gaan aanvallen bij de laatste chicane. Helaas maakte de rijder achter Maik een remfout. Deze rijder raakte de Suzuki van Maik en nam hem mee de grindbak in. Maik kon zijn motor nog wel overeind houden, maar zakte door het incident wel terug naar een vierde plaats op de finishlijn.

Maik na afloop: “Enorm balen natuurlijk, maar zoiets kan gebeuren in het racen. Ik ben bovenal erg blij dat ik mij zo hebben kunnen laten zien en kon strijden voor de overwinning. Het seizoen is nu voorbij. Ik wil Marc Hoegee bedanken voor het harde werk en de goede motor dit seizoen! Ook mijn team wil ik enorm bedanken voor hun geweldige inzet en we hebben samen veel progressie gemaakt dit jaar. En natuurlijk wil ik mijn sponsoren bedanken, want zonder jullie kan ik niet racen!”

Foto credits: Jan Timmerman – JTS Fotografie

tweede plaats – kort achter de leider – de laatste ronde in. Hij positioneerde zich voor een aanval om mogelijk zijn eerste Dutch Supersport overwinning te behalen. Maik wilde gaan aanvallen bij de laatste chicane. Helaas maakte de rijder achter Maik een remfout. Deze rijder raakte de Suzuki van Maik en nam hem mee de grindbak in. Maik kon zijn motor nog wel overeind houden, maar zakte door het incident wel terug naar een vierde plaats op de finishlijn.

Maik na afloop: “Enorm balen natuurlijk, maar zoiets kan gebeuren in het racen. Ik ben bovenal erg blij dat ik mij zo hebben kunnen laten zien en kon strijden voor de overwinning. Het seizoen is nu voorbij. Ik wil Marc Hoegee bedanken voor het harde werk en de goede motor dit seizoen! Ook mijn team wil ik enorm bedanken voor hun geweldige inzet en we hebben samen veel progressie gemaakt dit jaar. En natuurlijk wil ik mijn sponsoren bedanken, want zonder jullie kan ik niet racen!”

Foto credits: Jan Timmerman – JTS Fotografie