Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Uitnodiging finishparty

Uitnodiging finishparty 

Vrijdagavond 15 december

Cafe bolte in Gramsbergen {adres: De Oostermaat 62,tegenover NS station 

Aanvang 20.30

10e Race IDC 2023

Afgelopen weekend had ik mijn laatste wedstrijd van het seizoen en we kunnen erg tevreden dit jaar afsluiten.

Vrijdag

Vrijdag hadden we de trainingen. We merkten al in de ochtend dat het heel erg hard waaide en het ook soms regende. Daarom moesten we wennen aan de omstandigheden want het zou ook de volgende dag ook veel waaien. Dat is gelukt en we hebben de motor goed af kunnen stellen.

Zaterdag

Op zaterdag hadden we 1 kwalificatie en 2 wedstrijden. in de kwalificatie zette ik al snel een goede rondetijd. Maar doordat iemand viel was er code 60 op de baan waardoor ik geen betere tijden neer kon zetten. Uiteindelijk geëindigd op p9. In race 1 zat ik er in het begin goed bij waardoor ik in een groep zat van 3 rijders. Het was een mooi gevecht voor p5. Uiteindelijk kwam ik als eerst van de groep over de finish en behaalde een mooie p5. Toen was de laatste race van het seizoen. Weer zat ik er goed bij in het begin waardoor ik kon aansluiten bij de top groep van 7 rijders. Ik vond dit de leukste wedstrijd van het jaar waarbij er 7 rijders streden voor p1. Na een lang gevecht ging ik over de finish als 4e maar toen kreeg ik te horen dat ik een penalty kreeg waardoor ik terug viel naar p8.

We hebben er een mooi seizoen van gemaakt met grote stappen en veel progressie kunnen boeken.

Daarom wil ik iedereen erg bedanken voor de support en sponsoring dit seizoen en we gaan in 2024 er een nog beter jaar van maken!!