Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Opgave machinekeuring classic tt vrijdag 21 juni 2024

Op vrijdagavond 21 juni a.s. vindt er wederom een machinekeuring plaats in het centrum van Gramsbergen, we zullen rijdend vanuit het paddock richting Gramsbergen gaan en ook vanuit Gramsbergen weer over de openbare weg onder begeleiding terug rijden.

Vertrek zal zijn 18:45 uur vanaf het rennerskwartier in Anerveen.

Deelname is verplicht in motorpak, handschoenen, laarzen en helm dit ivm de veiligheid en de uitstraling.

Wilt u meedoen vul dan onderstaand formulier in, er zijn geen kosten aan verbonden.

Let wel dat deelname alleen bedoeld is voor motoren die ook op zaterdag aan de Classic TT  deelnemen.

Er is een maximum aantal deelnemers (max 40) ivm de verzekering, vol = vol

 

U kunt zich opgaven hiervoor via de onderstaande link:

 

Opgave machinekeuring

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Evert Noteboom

Secretaris stichting Eveno Racing

IDM 1-2 juni Oscherslebem .Duitland

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

14-16 jun World Super sport 300 Italië

Met Loris Veneman 

supersport 300

23 juni Europese .talentcup Circuit Autodromo Internacional Algarve

met Kiano Veiier

Vrijdag 12 juli zaterdag 13 juli IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

 

Raceverslag Hockenheimring – Walid Khan

Beste leden van Eveno-Racing,

Het waren bewogen weken de afgelopen periode. Jullie zijn vast allen op de hoogte van wat zich heeft afgespeeld na het raceweekend op de Redbull Ring,

waardoor ik helaas niet mee mocht racen op de races op het TT circuit in augustus. Gelukkig kreeg ik het positieve bericht dat ik de races op de Hockenheimring wel weer mee mocht racen.

Het zijn zware weken geweest. Ik wil jullie bedanken voor de bemoedigende berichten. Door de hoeveelheid berichten heb ik hier niet persoonlijk op kunnen reageren.

Gauw door naar het raceverslag. Op de vrijdag begonnen we zoals gewoonlijk met twee vrije trainingen. Het gevoel op de motor was al snel weer goed. Ik eindigde de trainingen als tweede met een tijd van 1:38.479. Voor de tweede vrije training was de baan door regen voortijds nog nat. Na een ronde gelijk de pit weer in omdat ik wist dat de tijd verbeteren er niet in zat en het gevoel na de eerste training goed was.

Op de zaterdag volgde twee kwalificaties en de eerste race van het weekend. Ook nu was het gevoel goed en behaalde ik op de zaterdagochtend in Q1 de tweede tijd met 1:38.311. Later die dag in Q2 verbeterde ik mijn tijd naar 1:37.310 wat goed was voor een tweede plek op de startgrid. Om 15:30 was het dan tijd voor race 1. Ik maakte een goede start en kon in de eerste rondes goed meekomen in de kopgroep. Gedurende de race had ik echter problemen met de versnellingsbak, waardoor ik aansluiting verloor en uiteindelijk als vierde over de finish kwam. Balen omdat ik in de vrije training en kwalificaties geen problemen ondervond hiermee. De monteurs zijn hard bezig geweest om mijn motor te optimaliseren voor de zondag en het motorblok te vervangen.

Op de zondagochtend reed ik dan ook de snelste tijd met als enige coureur een tijd in de 1.37. Een goed gevoel voor de race van die middag! Dit was een zwaarbevochten race maar wel heel erg leuk. Uiteindelijk kwam ik als eerste over de finish en eindigde ik op de hoogste trede van het podium. Super om het seizoen met de winst af te sluiten maar ook een dubbel gevoel, omdat het missen van de races in Assen er voor had gezorgd dat ik geen kans meer maakte op het spannende kampioenschap dit jaar. Ik wil jullie graag bedanken voor alle support het afgelopen jaar en hopelijk tot snel!