Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Uitnodiging finishparty

Uitnodiging finishparty 

Vrijdagavond 15 december

Cafe bolte in Gramsbergen {adres: De Oostermaat 62,tegenover NS station 

Aanvang 20.30

 

9e Race IDC 2023

Afgelopen week had ik mijn 9e IDC race. Weer mijn persoonlijk record kunnen verbreken maar jammer genoeg mijn eerste crash van 2023.

Vrijdag

Op vrijdag hadden we de trainingen en konden we al mooi wat meters maken.

We hadden nog een klein versnellingsbak probleempje overgehouden na de vorige race in Oschersleben maar met dank aan Ten Kate motoren Nieuwleusen was dat weer supersnel opgelost.

Naar een paar sessies was ik al goed op tempo en reden we al bijna de tijden die we vorig weekend op Assen reden. Wel nog wat problemen met de afstelling maar die konden we mooi deze dag oplossen.

Zaterdag

Op zaterdag hadden we twee kwalificaties en één wedstrijd. In de eerste kwalificatie hadden we een goede snelheid en reden we een mooie p7. In de tweede kwalificatie reed ik erg snelle tijden in mijn eentje en had ik bijna een seconde van mijn persoonlijk record afgereden maar wel weer een p7.

Race

In de race had ik een prima start en kon ik goed mijn positie behouden. Alleen was ik iets te fanatiek in de eerste ronde en schoot ik recht door waardoor ik 3 plekken terug viel. Na 1 ronde had ik ze weer ingehaald maar toen ging het mis en verloor ik de voorkant. Jammer genoeg gecrasht want er zat een goed resultaat in.

Ik wil het team bedanken voor klaar zetten van de motor en al mijn sponsoren die mij ondersteunen.

Nu op naar de laatste wedstrijddag van het seizoen op Zaterdag 7 oktober waar we 2 races hebben.

Ook de sponsor dag wordt dan gehouden op het circuit in onze hospitality tent. waar u van harte welkom bent voor een hapje en drankje!

 

Groeten, Thijs