Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Opgave machinekeuring classic tt vrijdag 21 juni 2024

Op vrijdagavond 21 juni a.s. vindt er wederom een machinekeuring plaats in het centrum van Gramsbergen, we zullen rijdend vanuit het paddock richting Gramsbergen gaan en ook vanuit Gramsbergen weer over de openbare weg onder begeleiding terug rijden.

Vertrek zal zijn 18:45 uur vanaf het rennerskwartier in Anerveen.

Deelname is verplicht in motorpak, handschoenen, laarzen en helm dit ivm de veiligheid en de uitstraling.

Wilt u meedoen vul dan onderstaand formulier in, er zijn geen kosten aan verbonden.

Let wel dat deelname alleen bedoeld is voor motoren die ook op zaterdag aan de Classic TT  deelnemen.

Er is een maximum aantal deelnemers (max 40) ivm de verzekering, vol = vol

 

U kunt zich opgaven hiervoor via de onderstaande link:

 

Opgave machinekeuring

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Evert Noteboom

Secretaris stichting Eveno Racing

14-16 jun World Super sport 300 Italië

Met Loris Veneman 

supersport 300

IDM 21-23 juni Most. [CZ]

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

23 juni Europese .talentcup Circuit Autodromo Internacional Algarve

met Kiano Veiier

Vrijdag 12 juli zaterdag 13 juli IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

8e race IDC 2023

Afgelopen weekend heb ik mijn 8e wedstrijd gereden in Oschersleben Duitsland. Weer een mooie stap kunnen maken en goede resultaten neergezet.

Vrijdag

Vrijdag stond er 1 vrijetraining op de planning maar we hadden wat extra trainingen bijgeboekt én ik heb nog een 2 uurs race gereden. In de vrijetrainingen moest ik eerst weer even de baan goed leren kennen maar de tijden waren al aardig goed. Toen was de 2 uurs race deze race was niet van het IDC maar van een andere organisatie de er ook aan het rijden waren. Een andere rijder uit het IDC kwam naar mij toe om te vragen of ik het leuk vond om mee te doen aan de 2 uurs race. Dit was ook de eerst keer dat ik mee ging doen aan zo’n soort race. De race was 2 uur lang dus om het half uur gingen we wisselen van rijder. Deze dag heb ik veel kunnen trainen en dat was wel fijn anders zouden we maar 1 vrijetraining hebben. Van de 54 deelnemende teams moesten we als laatste starten omdat we niet gekwalificeerd hadden. Van alle deelnemers Superbike en Supersport zijn we uiteindelijk als 11e geëindigd. In de supersport klasse als 4e.

Zaterdag

Ik had op zaterdag 2 kwalificaties. In de eerst kwalificatie voelde de motor goed aan en kon ik snelle tijden neerzetten. Uiteindelijk had ik p7. Toen kwam de tweede kwalificatie en mijn tijd weer wat kunnen verbeteren maar nog steeds een p7.

Zondag

Race 1. Ik had een goede start en zat in een mooi groepje te rijden voor p5 met nog 5 ronden te gaan maakt ik een grootte fout waardoor ik met 200 km per uur de grindbak in reed ik kon hem gelukkig nog overeind houden maar kwam wel als 11e weer op de baan. Uiteindelijk als 10e geëindigd.

Race 2. Ik zat er weer goed bij met de start maar in de eerste ronde maakte ik een rem fout waardoor ik terug viel na de 10e plek wel weer iemand kunnen inhalen maar het gat was te groot om terug te rijden naar andere rijders. Uiteindelijk als 9e geëindigd.

Dit weekend heb ik veel kunnen leren en we komen ieder weekend iets dichter bij de top. Nu op naar Assen over 2 weken voor een nog beter resultaat. Ik wil ook als mijn sponsoren en het team bedanken.