Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Opgave machinekeuring classic tt vrijdag 21 juni 2024

Op vrijdagavond 21 juni a.s. vindt er wederom een machinekeuring plaats in het centrum van Gramsbergen, we zullen rijdend vanuit het paddock richting Gramsbergen gaan en ook vanuit Gramsbergen weer over de openbare weg onder begeleiding terug rijden.

Vertrek zal zijn 18:45 uur vanaf het rennerskwartier in Anerveen.

Deelname is verplicht in motorpak, handschoenen, laarzen en helm dit ivm de veiligheid en de uitstraling.

Wilt u meedoen vul dan onderstaand formulier in, er zijn geen kosten aan verbonden.

Let wel dat deelname alleen bedoeld is voor motoren die ook op zaterdag aan de Classic TT  deelnemen.

Er is een maximum aantal deelnemers (max 40) ivm de verzekering, vol = vol

 

U kunt zich opgaven hiervoor via de onderstaande link:

 

Opgave machinekeuring

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Evert Noteboom

Secretaris stichting Eveno Racing

14-16 jun World Super sport 300 Italië

Met Loris Veneman 

supersport 300

IDM 21-23 juni Most. [CZ]

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

23 juni Europese .talentcup Circuit Autodromo Internacional Algarve

met Kiano Veiier

Vrijdag 12 juli zaterdag 13 juli IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

5e Race IDC 2023

Afgelopen weekend heb ik mijn 5e IDC wedstrijd gehad in Oschersleben. Dit was mijn eerste keer met de R6 op dit circuit.

Vrijdag

Op vrijdag was het de hele dag aan het regenen. In de regen was er heel weinig grip op de baan doordat er veel rubber lag daarom was het lastig om de baan te leren kennen met de R6. Ik ben in de vrije trainingen en in de eerste kwalificatie als 4e geëindigd. Ondanks het slechte weer hebben we toch nog een mooi resultaat kunnen neerzeten.

Zaterdag en Zondag

Het zag er naar uit dat het weer veel beter was dan gister. Het was de hele dag zonnige en het was aardig warm. We hadden naast de IDC sessies nog wat extra sessies geboekt om nog meer km’s te kunnen maken. De tweede kwalificatie was eigenlijk iets te vroeg en leverde met een 1.36,430 een twaalfde startplek op. In de latere sessies verbeterde ik nog verder naar een 1.34,508 waarmee ik in de kwalificatie als 7e zou hebben gestart. De race van zaterdag werd helaas verschoven naar de zondag omdat er voorafgaand aan de race een zwaar ongeluk gebeurde en er geen tijd meer was om te kunnen rijden.

Zondag dus een warmup en twee wedstrijden. In race 1 heb ik in het begin mij goed staande kunnen houden in een groep van 5 rijders en telkens wat verder naar voren gekomen. Met een 10e plek als resultaat en 0,023 seconde achter de nummer 9 en een hele mooie 1.33,401 als snelste tijd. Race 2 ook weer een mooie gevecht tot aan de finish en net de 9e plek niet kunnen houden op 0,029 seconden. Dus naar huis met 2 keer een 10e plek.

Volgend weekend weer een race in Assen en we gaan kijken of ik nog ergens wat extra snelheid kan vinden, om nog weer een stapje naar voren te maken.

Ik wil natuurlijk al mijn sponsoren en het team bedanken dat ze dit allemaal mogelijk maken voor mij.