Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Uitnodiging Rijderspresentatie

Uitnodiging Rijderspresentatie 

Vrijdagavond 8 Maart

Clubgebouw de Finish 

De Vaart 1    7783 dj  Ane

Het is aan het begin van de oprit richting Coevorden  [n34] 

Aanvang 20.30

4e Race IDC 2023

Afgelopen weekend heb ik mijn 4e raceweekend in het IDC kampioenschap gereden. En ik heb weer mooie stappen kunnen maken.

Vrijdag

Afgelopen vrijdag waren de trainingen. Deze dag hebben het team en ik besloten dat we weer verder aan de afstelling van de motor gingen werken en niet teveel focussen op de tijden. Aan het eind van de dag hadden we een goede afstelling voor de motor en kwam ik ondanks dat we niet voor de tijden reden toch weer dicht bij mijn persoonlijk record.

Zaterdag

Op zaterdag had ik de kwalificaties en de wedstrijd. Het zou heel warm worden deze dag. In de eerste kwalificatie was de temperatuur optimaal en konden er goede tijden worden neergezet. Daarom eindigde ik op een p9 met een 1.46,265 en heb daarbij mijn persoonlijk record met een seconde verbeterd. In de tweede kwalificatie was de temperatuur al heel wat opgelopen en was het lastig om snellere tijden te rijden. Daarom had bijna niemand zich verbeterd en mocht ik starten vanaf p9. In de race had ik een prima start en kon ik aansluiten bij een mooie groep rijders. Na een paar rondes zette ik mijn snelste tijd neer een 1.45,888 hier ben ik heel blij mee. Ik had een moeilijke strijd met een andere rijder en verloor samen met hem de aansluiting. Na een lange strijd kwam ik als 9de over de finish maar in de laatste bocht kwam ik buiten de baan en kreeg daarbij een penalty van 20 seconde waarmee ik op een 14de plek eindigde.

Het doel was dit weekend om een 1.46 te rijden en in de top 10 te eindigen. Ik heb een 1.45,888 gereden en als 9de gefinisht dus ik ben heel erg tevreden met dit weekend en kijk er al heel erg naar uit om over twee weken in Oschersleben Duistland te rijden.

Natuurlijk wil ik ook al mijn sponsoren het team en Danny van der Sluis bedanken met alle ondersteuning de ze mij bieden

Foto: JTS Fotografie