Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Opgave machinekeuring classic tt vrijdag 21 juni 2024

Op vrijdagavond 21 juni a.s. vindt er wederom een machinekeuring plaats in het centrum van Gramsbergen, we zullen rijdend vanuit het paddock richting Gramsbergen gaan en ook vanuit Gramsbergen weer over de openbare weg onder begeleiding terug rijden.

Vertrek zal zijn 18:45 uur vanaf het rennerskwartier in Anerveen.

Deelname is verplicht in motorpak, handschoenen, laarzen en helm dit ivm de veiligheid en de uitstraling.

Wilt u meedoen vul dan onderstaand formulier in, er zijn geen kosten aan verbonden.

Let wel dat deelname alleen bedoeld is voor motoren die ook op zaterdag aan de Classic TT  deelnemen.

Er is een maximum aantal deelnemers (max 40) ivm de verzekering, vol = vol

 

U kunt zich opgaven hiervoor via de onderstaande link:

 

Opgave machinekeuring

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Evert Noteboom

Secretaris stichting Eveno Racing

14-16 jun World Super sport 300 Italië

Met Loris Veneman 

supersport 300

IDM 21-23 juni Most. [CZ]

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

23 juni Europese .talentcup Circuit Autodromo Internacional Algarve

met Kiano Veiier

Vrijdag 12 juli zaterdag 13 juli IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

4e Race IDC 2023

Afgelopen weekend heb ik mijn 4e raceweekend in het IDC kampioenschap gereden. En ik heb weer mooie stappen kunnen maken.

Vrijdag

Afgelopen vrijdag waren de trainingen. Deze dag hebben het team en ik besloten dat we weer verder aan de afstelling van de motor gingen werken en niet teveel focussen op de tijden. Aan het eind van de dag hadden we een goede afstelling voor de motor en kwam ik ondanks dat we niet voor de tijden reden toch weer dicht bij mijn persoonlijk record.

Zaterdag

Op zaterdag had ik de kwalificaties en de wedstrijd. Het zou heel warm worden deze dag. In de eerste kwalificatie was de temperatuur optimaal en konden er goede tijden worden neergezet. Daarom eindigde ik op een p9 met een 1.46,265 en heb daarbij mijn persoonlijk record met een seconde verbeterd. In de tweede kwalificatie was de temperatuur al heel wat opgelopen en was het lastig om snellere tijden te rijden. Daarom had bijna niemand zich verbeterd en mocht ik starten vanaf p9. In de race had ik een prima start en kon ik aansluiten bij een mooie groep rijders. Na een paar rondes zette ik mijn snelste tijd neer een 1.45,888 hier ben ik heel blij mee. Ik had een moeilijke strijd met een andere rijder en verloor samen met hem de aansluiting. Na een lange strijd kwam ik als 9de over de finish maar in de laatste bocht kwam ik buiten de baan en kreeg daarbij een penalty van 20 seconde waarmee ik op een 14de plek eindigde.

Het doel was dit weekend om een 1.46 te rijden en in de top 10 te eindigen. Ik heb een 1.45,888 gereden en als 9de gefinisht dus ik ben heel erg tevreden met dit weekend en kijk er al heel erg naar uit om over twee weken in Oschersleben Duistland te rijden.

Natuurlijk wil ik ook al mijn sponsoren het team en Danny van der Sluis bedanken met alle ondersteuning de ze mij bieden

Foto: JTS Fotografie