Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Uitnodiging Rijderspresentatie

Uitnodiging Rijderspresentatie 

Vrijdagavond 8 Maart

Clubgebouw de Finish 

De Vaart 1    7783 dj  Ane

Het is aan het begin van de oprit richting Coevorden  [n34] 

Aanvang 20.30

 

3e Race IDC 2023

Afgelopen weekend heb ik mijn derde race weekend gehad in het IDC kampioenschap. Ik heb veel geleerd en punten gepakt.

Vrijdag

Vrijdag waren de trainingen en zag het er naar uit dat het mooi weer werd. In het begin kreeg ik al weer snel het tempo te pakken van het race weekend ervoor. Na wat kleine aanpassingen aan de motor te hebben gedaan heb ik mijn persoonlijk record weer wat kunnen verbeteren.

Zaterdag

Zaterdag had ik de kwalificaties en de race. Ik begon de eerste kwalificatie goed met een p12 en weer wat van mijn eigen tijden kunnen verbeteren. De tweede kwalificatie ben ik geëindigd als 13e en heb mijn persoonlijk record wat kunnen verbeteren. Toen kwam de race. Ik had een goede start en had in de eerste ronde al een mooie aansluiting gekregen met een groepje snelle rijders. Ik kon het tempo goed bijhouden maar na een paar rondes verloor ik veel grip in de achterband waardoor de tijden wat minder werden en ik de aansluiting verloor met de groep. Uiteindelijk ben ik als 13e gefinisht

 

Ik ben tevreden met dit weekend want ik heb grote stappen gemaakt namelijk van een 1.48,648 in het weekend hier voor naar een 1.47.174 in dit weekend. Als ik steeds zulke stappen maak kan dit seizoen nog wel eens heel mooi gaan worden.

Ik wil al mijn sponsoren en START Racing Nieuwleusen heel erg bedank dat ze dit allemaal mogelijk maken.

Foto: JTS Fotografie