Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Opgave machinekeuring classic tt vrijdag 21 juni 2024

Op vrijdagavond 21 juni a.s. vindt er wederom een machinekeuring plaats in het centrum van Gramsbergen, we zullen rijdend vanuit het paddock richting Gramsbergen gaan en ook vanuit Gramsbergen weer over de openbare weg onder begeleiding terug rijden.

Vertrek zal zijn 18:45 uur vanaf het rennerskwartier in Anerveen.

Deelname is verplicht in motorpak, handschoenen, laarzen en helm dit ivm de veiligheid en de uitstraling.

Wilt u meedoen vul dan onderstaand formulier in, er zijn geen kosten aan verbonden.

Let wel dat deelname alleen bedoeld is voor motoren die ook op zaterdag aan de Classic TT  deelnemen.

Er is een maximum aantal deelnemers (max 40) ivm de verzekering, vol = vol

 

U kunt zich opgaven hiervoor via de onderstaande link:

 

Opgave machinekeuring

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Evert Noteboom

Secretaris stichting Eveno Racing

14-16 jun World Super sport 300 Italië

Met Loris Veneman 

supersport 300

IDM 21-23 juni Most. [CZ]

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

23 juni Europese .talentcup Circuit Autodromo Internacional Algarve

met Kiano Veiier

Vrijdag 12 juli zaterdag 13 juli IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

2e Race IDC 2023

Afgelopen weekend heb ik mijn tweede wedstrijd gereden in het IDC kampioenschap. Veel progressie gemaakt en punten gepakt.

 

 

Vrijdag

Vrijdag waren de trainingen maar zag het er naar uit dat het de hele dag ging regenen. Uiteindelijk maar twee droge sessies kunnen rijden. In de regen wel een beter gevoel gekregen met het rijden op de Yamaha R6, en in de droge sessies ook weer de tijden kunnen rijden van het vorig race weekend.

 

Zaterdag

Zaterdag waren de kwalificaties en de race. Het weer zag er veel beter uit dan op vrijdag. De eerste kwalificatie heb ik kunnen afsluiten met een p14 en een seconde van mijn persoonlijk record af gereden. Kwalificatie 2 ben ik geëindigd op een p16 en weer betere tijden gereden dan in kwalificatie 1. Jammer genoeg had ik veel inhaalacties en wisselen van plek met andere rijders en daardoor niet nog meer mijn tijd kunnen verbeteren. Wel krijg ik steeds meer vertrouwen op deze motor.

De race.

In de race startte ik op p16 maar kwam helaas slecht weg bij de start en heb hierdoor veel plaatsen verloren. Later in de eerste ronde kwam ik ook nog twee keer buiten de baan en heb daardoor de aansluiting met de snellere rijders helaas verloren. De start is dus echt nog een onderdeel waar ik aan moet werken en veel winst voor mij te behalen is. In de race nog wel wat rijders ingehaald en mijn persoonlijk record in de laatste ronde van de race nog verder aangescherpt met een seconde naar een 1.48,665 !!! Uiteindelijk ben ik als 13de gefinisht en heb hiermee mijn eerste punten gepakt na de DNF van de eerste race.

De samenwerking met het team was weer helemaal top en ik wil hen en al mijn sponsoren die dit mogelijk maken dan ook weer heel erg bedanken!!!

Ik heb heel veel zin in de volgende race op 26 Mei

Foto: JTS Fotografie