Eveno Racing

Evenementen

14 juni 16 juni Wold SSP 300

word ssp 300 met loris Veneman

23 juni/25 juni IDM 0Most

Dylan Czarkowski en Walid Khan  in de supersport 300 

OSCHERLEBEN

21 Juni 25 juni IDC Oscherleben [Duitsland]

 IDC met Thijs Westenbrink en maik Duin

In de Supersport 600 klasse

Vrij toegang

Classic TT 17 juni 2023

  • Tijdschema staat onder  Classic TT
  • en opgave formulier voor de classic parade    

2e Race IDC 2023

Afgelopen weekend heb ik mijn tweede wedstrijd gereden in het IDC kampioenschap. Veel progressie gemaakt en punten gepakt.

 

 

Vrijdag

Vrijdag waren de trainingen maar zag het er naar uit dat het de hele dag ging regenen. Uiteindelijk maar twee droge sessies kunnen rijden. In de regen wel een beter gevoel gekregen met het rijden op de Yamaha R6, en in de droge sessies ook weer de tijden kunnen rijden van het vorig race weekend.

 

Zaterdag

Zaterdag waren de kwalificaties en de race. Het weer zag er veel beter uit dan op vrijdag. De eerste kwalificatie heb ik kunnen afsluiten met een p14 en een seconde van mijn persoonlijk record af gereden. Kwalificatie 2 ben ik geëindigd op een p16 en weer betere tijden gereden dan in kwalificatie 1. Jammer genoeg had ik veel inhaalacties en wisselen van plek met andere rijders en daardoor niet nog meer mijn tijd kunnen verbeteren. Wel krijg ik steeds meer vertrouwen op deze motor.

De race.

In de race startte ik op p16 maar kwam helaas slecht weg bij de start en heb hierdoor veel plaatsen verloren. Later in de eerste ronde kwam ik ook nog twee keer buiten de baan en heb daardoor de aansluiting met de snellere rijders helaas verloren. De start is dus echt nog een onderdeel waar ik aan moet werken en veel winst voor mij te behalen is. In de race nog wel wat rijders ingehaald en mijn persoonlijk record in de laatste ronde van de race nog verder aangescherpt met een seconde naar een 1.48,665 !!! Uiteindelijk ben ik als 13de gefinisht en heb hiermee mijn eerste punten gepakt na de DNF van de eerste race.

De samenwerking met het team was weer helemaal top en ik wil hen en al mijn sponsoren die dit mogelijk maken dan ook weer heel erg bedanken!!!

Ik heb heel veel zin in de volgende race op 26 Mei

Foto: JTS Fotografie