Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
19-20-21-April World Super sport 300 Assen

Met Loris Veneman 

 Dylan Czarkowski  met een wildcard

supersport 300

21-April.Europese .talentcup .Misano-Italy

met Kiano Veiier

zaterdag 27 april IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

IDM 3-4-5.mei /sachenring .Duitland

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

 

Beste sponsoren en clubleden,

We zijn na de crash van het begin van de maand niet stil blijven zitten. We zijn de dag na val meteen aan de gang geweest om een oplossing te vinden. En deze is er gekomen. Met behulp van een heel aantal lieve mensen met een groot hart voor de motorsport is het gelukt om binnen enkele dagen een voor mij compleet nieuwe yamaha r3 op te halen. Deze moest uiteraard wel nagekeken worden en op mij afgesteld worden. Dat is in de loop der weken dan ook zeker gebeurd. We hadden namelijk nog vier trainingsdagen gepland staan op twee verschillende circuits in het oosten van Duitsland. Al het harde werken werd beloond aangezien alles op tijd klaar was voor deze meerdaagse test. Op 22 en 23 april waren we te vinden op Oshersleben. Deze twee dagen lagen volledig in het teken van informatie verzamelen en het gevoel terug krijgen na de crash. En dus niet op het draaien van rondetijden. Dit is uitstekend gelukt, we ondervonden enkele kleine problemen maar deze konden we op locatie verhelpen.

 

 

Op de avond van 23 april reisden we nog enkele honderden kilometers naar het oosten om vervolgens aan te komen op het prachtige circuit gelegen in de Saksen. Ook hier hebben wij een tweedaagse test met succes afgerond. In tegenstelling tot Oshersleben was de Sachsenring voor mij een nieuwe baan. Na de trackwalk kwam ik erachter dat het een uitdagend circuit was waar ik de eerste sessies aan zal moeten wennen. Het vele hoogteverschil en de blinde bochten maken dit een ingewikkelde baan. We vlogen deze training dus ook met een andere gedachte aan. Meters maken en de baan leren kennen was het doel. Dit heeft wederom goed uitgepakt. We hebben namelijk veel informatie kunnen verzamelen en we zijn klaar om hier over enkele weken de eerste wedstrijd van het seizoen af te trappen. Voor die tijd moeten er nog wel enkele kleine dingen gebeuren, maar daar wordt ontzettend hard aan gewerkt. Ik hou jullie op de hoogte omtrent nieuwe ontwikkelingen