Eveno Racing

Evenementen

14 juni 16 juni Wold SSP 300

word ssp 300 met loris Veneman

23 juni/25 juni IDM 0Most

Dylan Czarkowski en Walid Khan  in de supersport 300 

OSCHERLEBEN

21 Juni 25 juni IDC Oscherleben [Duitsland]

 IDC met Thijs Westenbrink en maik Duin

In de Supersport 600 klasse

Vrij toegang

Classic TT 17 juni 2023

  • Tijdschema staat onder  Classic TT
  • en opgave formulier voor de classic parade    

 

Beste sponsoren en clubleden,

We zijn na de crash van het begin van de maand niet stil blijven zitten. We zijn de dag na val meteen aan de gang geweest om een oplossing te vinden. En deze is er gekomen. Met behulp van een heel aantal lieve mensen met een groot hart voor de motorsport is het gelukt om binnen enkele dagen een voor mij compleet nieuwe yamaha r3 op te halen. Deze moest uiteraard wel nagekeken worden en op mij afgesteld worden. Dat is in de loop der weken dan ook zeker gebeurd. We hadden namelijk nog vier trainingsdagen gepland staan op twee verschillende circuits in het oosten van Duitsland. Al het harde werken werd beloond aangezien alles op tijd klaar was voor deze meerdaagse test. Op 22 en 23 april waren we te vinden op Oshersleben. Deze twee dagen lagen volledig in het teken van informatie verzamelen en het gevoel terug krijgen na de crash. En dus niet op het draaien van rondetijden. Dit is uitstekend gelukt, we ondervonden enkele kleine problemen maar deze konden we op locatie verhelpen.

 

 

Op de avond van 23 april reisden we nog enkele honderden kilometers naar het oosten om vervolgens aan te komen op het prachtige circuit gelegen in de Saksen. Ook hier hebben wij een tweedaagse test met succes afgerond. In tegenstelling tot Oshersleben was de Sachsenring voor mij een nieuwe baan. Na de trackwalk kwam ik erachter dat het een uitdagend circuit was waar ik de eerste sessies aan zal moeten wennen. Het vele hoogteverschil en de blinde bochten maken dit een ingewikkelde baan. We vlogen deze training dus ook met een andere gedachte aan. Meters maken en de baan leren kennen was het doel. Dit heeft wederom goed uitgepakt. We hebben namelijk veel informatie kunnen verzamelen en we zijn klaar om hier over enkele weken de eerste wedstrijd van het seizoen af te trappen. Voor die tijd moeten er nog wel enkele kleine dingen gebeuren, maar daar wordt ontzettend hard aan gewerkt. Ik hou jullie op de hoogte omtrent nieuwe ontwikkelingen