Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Opgave machinekeuring classic tt vrijdag 21 juni 2024

Op vrijdagavond 21 juni a.s. vindt er wederom een machinekeuring plaats in het centrum van Gramsbergen, we zullen rijdend vanuit het paddock richting Gramsbergen gaan en ook vanuit Gramsbergen weer over de openbare weg onder begeleiding terug rijden.

Vertrek zal zijn 18:45 uur vanaf het rennerskwartier in Anerveen.

Deelname is verplicht in motorpak, handschoenen, laarzen en helm dit ivm de veiligheid en de uitstraling.

Wilt u meedoen vul dan onderstaand formulier in, er zijn geen kosten aan verbonden.

Let wel dat deelname alleen bedoeld is voor motoren die ook op zaterdag aan de Classic TT  deelnemen.

Er is een maximum aantal deelnemers (max 40) ivm de verzekering, vol = vol

 

U kunt zich opgaven hiervoor via de onderstaande link:

 

Opgave machinekeuring

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Evert Noteboom

Secretaris stichting Eveno Racing

14-16 jun World Super sport 300 Italië

Met Loris Veneman 

supersport 300

IDM 21-23 juni Most. [CZ]

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

23 juni Europese .talentcup Circuit Autodromo Internacional Algarve

met Kiano Veiier

Vrijdag 12 juli zaterdag 13 juli IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

1e race IDC 2023 Afgelopen weekend heb ik mijn eerst race weekend gehad in het IDC kampioenschap. Vrijdag waren de trainingen en zaterdag de kwalificaties en de race.

Vrijdag waren de trainingen en dit was gelijk ook mijn eerste keer op de nieuwe Yamaha R6. De dag begon met een natte baan maar in de tweede training werd de baan al erg droog. En kon ik voor de ronde tijden gaan rijden. Dit was wel lastig vanwege veel CRT rijders die wat langzamer waren. Aan het eind van de dag was ik al erg gewend aan de nieuwe motor en waren het team en ik al erg tevreden.

Zaterdag waren de kwalificaties en de wedstrijd. Ik begon de eerste kwalificatie meteen goed, verbeterde mijn ronde tijden van vrijdag met secondes en ook werd het gevoel op de motor nog beter. De eerste kwalificatie zorgde voor een p14. Na een paar kleine aanpassingen aan de motor begon de tweede kwalificatie. Na de eerst ronde reed ik al sneller dan de tijden uit de eerst kwalificatie. Daar zat waarschijnlijk nog meer in, maar na een paar rondes gereden te hebben schoot ik recht door in Ramshoek, maar wist gelukkig wel rechtop te blijven door de grindbak. Daardoor kon ik helaas geen snellere rondetijden meer neerzetten.

Toen kwam de race. Na een matige 2e kwalificatie startte ik dus op p18. Maar na de eerst bocht lag ik al op p15. Na een paar ronde gereden te hebben en toen ik bijna aankwam bij de volgende groep rijders kreeg ik helaas een technisch probleem met de motor en moest ik hem noodgedwongen aan de kant zetten. Jammer genoeg heb ik niet de race kunnen uit rijden maar ik kan terug kijken naar een mooi en leerzaam weekend, en een fijne samenwerking met het team.

Ik heb nu al zin in de volgende wedstrijd op 29 april en dan gaan we voor nog betere resultaten en verbetering van mijn persoonlijk snelste tijd op Assen.

 

Natuurlijk wil ik mijn team en al mijn sponsoren heel erg bedanken die dit allemaal mogelijk maken.