Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Uitnodiging finishparty

Uitnodiging finishparty 

Vrijdagavond 15 december

Cafe bolte in Gramsbergen {adres: De Oostermaat 62,tegenover NS station 

Aanvang 20.30

Beste sponoren en clubleden,

We zijn de afgelopen weken druk bezig met de voorbereidingen op komend seizoen. Zowel op de motor als naast de motor. Ik heb twee keer op de supermotard getraind waaronder één keer in

wedstrijd verband. Ik heb deelgenomen aan het Nederlands kampioenschap supermoto. Hierin ben ik als zesde gekwalificeerd en ben ik als vierde geëindigd al met al een geslaagd weekend. Dinsdag 4

april stond de eerste trainings dag op de Yamaha r3 op het programma. De dag begon koud en vandaar sloegen we de eerste sessie over. De tweede sessie ging ik voor de eerste keer naar buiten en wist ik meteen nette tijden te draaien. Ik gebruikte deze training om de motor en de baan weer te

leren kennen. De tweede sessie hebben we kleine aanpassingen toegebracht aan de motor om mijn gevoel te verbeteren. In de derde sessie was wederom mijn doel om zoveel mogelijk informatie te

verzamelen over de motor en de baan. Helaas ging het halverwege de sessie goed mis. Ik kwam in het snelste gedeelte van het circuit ter val, de motor belande in de grindbak en begon te tollen. Hierdoor Is de schade aan de r3 aanzienlijk groot en hebben we gelijk genoeg werk aan de winkel om de motorfiets opnieuw op te bouwen. Gelukkig heb ik er niks aan overgehouden. Naast de zware crash probeer ik de positieve punten uit de training te halen. Ik ben heel blij met de tijden die ik heb

kunnen rijden en de informatie die we toch nog hebben kunnen verzamelen. We staan de komende tijd niet stil, er staan namelijk nog verschillende trainingen met de supermotard gepland en (onder voorbehoud )een tweedaagse test op het circuit van Oschersleben met de Yamaha r3. Er moet nog hard gewerkt worden om de fiets voor die tijd opgebouwd te krijgen maar we hebben er volste

vertrouwen in. We hoeven ons in ieder geval niet te vervelen de komende tijd.