Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Opgave machinekeuring classic tt vrijdag 21 juni 2024

Op vrijdagavond 21 juni a.s. vindt er wederom een machinekeuring plaats in het centrum van Gramsbergen, we zullen rijdend vanuit het paddock richting Gramsbergen gaan en ook vanuit Gramsbergen weer over de openbare weg onder begeleiding terug rijden.

Vertrek zal zijn 18:45 uur vanaf het rennerskwartier in Anerveen.

Deelname is verplicht in motorpak, handschoenen, laarzen en helm dit ivm de veiligheid en de uitstraling.

Wilt u meedoen vul dan onderstaand formulier in, er zijn geen kosten aan verbonden.

Let wel dat deelname alleen bedoeld is voor motoren die ook op zaterdag aan de Classic TT  deelnemen.

Er is een maximum aantal deelnemers (max 40) ivm de verzekering, vol = vol

 

U kunt zich opgaven hiervoor via de onderstaande link:

 

Opgave machinekeuring

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Evert Noteboom

Secretaris stichting Eveno Racing

14-16 jun World Super sport 300 Italië

Met Loris Veneman 

supersport 300

IDM 21-23 juni Most. [CZ]

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

23 juni Europese .talentcup Circuit Autodromo Internacional Algarve

met Kiano Veiier

Vrijdag 12 juli zaterdag 13 juli IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

Geslaagde teampresentatie Racing Team Rijssen en Maik Duin bij Motor Oost Donderdagavond 30 maart presenteerde Maik Duin en zijn nieuwe Racing Team Rijssen de raceplannen voor het seizoen 2023 tijdens een goed bezochte sponsoravond bij Motor Oost. Op spectaculaire wijze werd de Suzuki GSX-R 600 onthuld waarmee de 17-jarige coureur komend seizoen zal uitkomen in de Dutch Supersport klasse van het International Dutch Championship.

Onder luid applaus werd met een lichtshow – verzorgd door Plaats Delict – de motor onthuld waarmee Maik Duin in 2023 zal racen in de Dutch Supersport (600cc) klasse van het Nederlands kampioenschap. De Suzuki GSX-R 600 bestickerd door Regge Sign ziet er super strak uit. De jaarlijkse teampresentatie werd gehouden bij Suzuki dealer Motor Oost in Enter. Op de goed bezochte en gezellige avond werden de teamleden voorgesteld aan de aanwezige sponsoren en belangstellen. Naast coureur Maik en vader Frans bestaat het team uit monteurs Albert Wermink, Wouter Tijhuis en Henk Maassen van den Brink.

Maik heeft een goed gevoel overgehouden aan de wintertests die hij in Spanje met de Suzuki GSX-R 600 heeft afgewerkt. “Ik ben er klaar voor”, aldus Maik. De sponsoravond werd afgesloten met een hapje en een drankje. Komend weekend – zaterdag 8 april – is het zover, want dan staat de eerste racedag van International Dutch Championship, afgekort IDC, op het programma op het TT Circuit Assen. Na twee kwalificaties zal Maik aan het einde van de middag zijn eerste race van het seizoen in de Dutch Supersport klasse rijden.