Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Uitnodiging Rijderspresentatie

Uitnodiging Rijderspresentatie 

Vrijdagavond 8 Maart

Clubgebouw de Finish 

De Vaart 1    7783 dj  Ane

Het is aan het begin van de oprit richting Coevorden  [n34] 

Aanvang 20.30

Geslaagde teampresentatie Racing Team Rijssen en Maik Duin bij Motor Oost Donderdagavond 30 maart presenteerde Maik Duin en zijn nieuwe Racing Team Rijssen de raceplannen voor het seizoen 2023 tijdens een goed bezochte sponsoravond bij Motor Oost. Op spectaculaire wijze werd de Suzuki GSX-R 600 onthuld waarmee de 17-jarige coureur komend seizoen zal uitkomen in de Dutch Supersport klasse van het International Dutch Championship.

Onder luid applaus werd met een lichtshow – verzorgd door Plaats Delict – de motor onthuld waarmee Maik Duin in 2023 zal racen in de Dutch Supersport (600cc) klasse van het Nederlands kampioenschap. De Suzuki GSX-R 600 bestickerd door Regge Sign ziet er super strak uit. De jaarlijkse teampresentatie werd gehouden bij Suzuki dealer Motor Oost in Enter. Op de goed bezochte en gezellige avond werden de teamleden voorgesteld aan de aanwezige sponsoren en belangstellen. Naast coureur Maik en vader Frans bestaat het team uit monteurs Albert Wermink, Wouter Tijhuis en Henk Maassen van den Brink.

Maik heeft een goed gevoel overgehouden aan de wintertests die hij in Spanje met de Suzuki GSX-R 600 heeft afgewerkt. “Ik ben er klaar voor”, aldus Maik. De sponsoravond werd afgesloten met een hapje en een drankje. Komend weekend – zaterdag 8 april – is het zover, want dan staat de eerste racedag van International Dutch Championship, afgekort IDC, op het programma op het TT Circuit Assen. Na twee kwalificaties zal Maik aan het einde van de middag zijn eerste race van het seizoen in de Dutch Supersport klasse rijden.