Eveno Racing

Evenementen

14 juni 16 juni Wold SSP 300

word ssp 300 met loris Veneman

23 juni/25 juni IDM 0Most

Dylan Czarkowski en Walid Khan  in de supersport 300 

OSCHERLEBEN

21 Juni 25 juni IDC Oscherleben [Duitsland]

 IDC met Thijs Westenbrink en maik Duin

In de Supersport 600 klasse

Vrij toegang

Classic TT 17 juni 2023

  • Tijdschema staat onder  Classic TT
  • en opgave formulier voor de classic parade    

Geslaagde teampresentatie Racing Team Rijssen en Maik Duin bij Motor Oost Donderdagavond 30 maart presenteerde Maik Duin en zijn nieuwe Racing Team Rijssen de raceplannen voor het seizoen 2023 tijdens een goed bezochte sponsoravond bij Motor Oost. Op spectaculaire wijze werd de Suzuki GSX-R 600 onthuld waarmee de 17-jarige coureur komend seizoen zal uitkomen in de Dutch Supersport klasse van het International Dutch Championship.

Onder luid applaus werd met een lichtshow – verzorgd door Plaats Delict – de motor onthuld waarmee Maik Duin in 2023 zal racen in de Dutch Supersport (600cc) klasse van het Nederlands kampioenschap. De Suzuki GSX-R 600 bestickerd door Regge Sign ziet er super strak uit. De jaarlijkse teampresentatie werd gehouden bij Suzuki dealer Motor Oost in Enter. Op de goed bezochte en gezellige avond werden de teamleden voorgesteld aan de aanwezige sponsoren en belangstellen. Naast coureur Maik en vader Frans bestaat het team uit monteurs Albert Wermink, Wouter Tijhuis en Henk Maassen van den Brink.

Maik heeft een goed gevoel overgehouden aan de wintertests die hij in Spanje met de Suzuki GSX-R 600 heeft afgewerkt. “Ik ben er klaar voor”, aldus Maik. De sponsoravond werd afgesloten met een hapje en een drankje. Komend weekend – zaterdag 8 april – is het zover, want dan staat de eerste racedag van International Dutch Championship, afgekort IDC, op het programma op het TT Circuit Assen. Na twee kwalificaties zal Maik aan het einde van de middag zijn eerste race van het seizoen in de Dutch Supersport klasse rijden.