Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Uitnodiging finishparty

Uitnodiging finishparty 

Vrijdagavond 15 december

Cafe bolte in Gramsbergen {adres: De Oostermaat 62,tegenover NS station 

Aanvang 20.30

 Uitnodiging 

Geachte sponsor/racefan,

Voor dit jaar staat het raceseizoen weer op punt van beginnen, sommige coureurs hebben inmiddels de 1e meters al gemaakt en andere gaan volgende maand richting Spanje voor hun eerste meters ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Wat betreft de sponsoring/ondersteuning: We hopen dat u ons en daarmee onze coureurs ook dit jaar wilt blijven ondersteunen.

Namens het bestuur en nog meer namens de coureurs alvast heel veel dank!

Maar voordat het seizoen van start gaat willen wij graag alle dit jaar door ons ondersteunde coureurs aan u presenteren tijdens een zgn rijderspresentatie.

We gaan dit jaar op dezelfde voet verder als afgelopen jaren: dus meerdere coureurs worden financieel ondersteund door ons. Wie dit zijn zullen we op vrijdagavond 10 maart bekend maken en alle door Stichting Eveno Racing Gramsbergen ondersteunde coureurs zullen zich op deze avond presenteren aan alle sponsoren, fans en andere belangstellenden.

Wij nodigen iedereen dan ook graag van harte uit om aanwezig te zijn deze avond, iedereen is welkom.

Uitnodiging Rijderspresentatie:

Vrijdagavond 10 maart

Aanvang 20:00 uur

Clubhuis “De Finish” (adres: De Vaart 1, 7784 DJ Ane)

We zijn voornemens om dit jaar weer een sponsordag te organiseren, maar waar en hoe zal t.z.t. bekend gemaakt worden. De Classic TT staat voor zaterdag 17 juni gepland zodat u dit alvast in uw agenda kan noteren. In 2022 konden we dit na 2 jaar uitstel door corona weer organiseren en waren de klassieke racemotoren weer te zien en te horen in Anerveen

Voor de wedstrijdkalenders kunt u kijken op onze website of Facebook pagina, omdat we meerdere coureurs in diverse kampioenschappen ondersteunen en sommige wedstrijden nog onder voorbehoud zijn hebben wij dit niet in deze brief vermeld.

Maar wij hopen u vrijdagavond de 10e te mogen begroeten! U mag uiteraard ook gerust iemand meenemen die geen sponsor is.

Voor wat betreft raceverslagen, (mail)adreswijzigingen etc: geef dit alsjeblieft door per mail of eventueel telefonisch mochten er andere vragen zijn. De raceverslagen worden altijd na afloop van de races gemaild naar iedereen

Groeten,

Bestuur Stichting Eveno Racing Gramsbergen

– Eveno Racing Gramsbergen – De Anerdijk 10 – 7783 CM Gramsbergen – Tel. 0524-561839 –

– E-mail info@eveno-racing.nl www.eveno-racing.nl –