Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
22/24s september IDM Hockenheim

met Dylan Czarkowksi in de 

Supersport 300

22/24 sep Wold SSP 300 Aragon

word ssp 300 met loris Veneman

 

7 okt IDC Assen

  Thijs Westebrink  en Maik Duin in de supersport 600

Beste sponsoren en clubleden

Wij zijn in de afgelopen weken /maanden druk bezig geweest met de voorbereidingen op aankomend seizoen in het IDM SSP300 kampioenschap. Mijn motorpakken zijn aangemeten en besteld in een sprekende kleurstelling. Ook zijn de helmen onderweg die wederom voorzien gaan worden van een mooi en passend design. 

Ik zal mijn volledige uitrusting ook direct laten zien als deze af en binnen is. Daarnaast wordt de motor ook onder handen genomen. Mijn huidige motorblok krijgt een welverdiende revisie bij het professionele adres van Ahnendorp tuning in Duitsland, ook ligt er een compleet tweede ‘’reserve’’ motorblok klaar om opgehaald te worden bij dit Duitse tuningsbedrijf. Niet alleen de machine wordt klaargestoomd, maar ook ik als persoon ben hard bezig om zo fit, snel en gezond mogelijk het seizoen in te stappen. 

Dat doe ik door zowel fysieke als conditionele trainingen uit te voeren dit natuurlijk in combinatie met een gezond eetpatroon. Daarnaast ben ik wekelijks te vinden op een mininbike in indoor kartbanen. Dit zorgt ervoor dat ik mijn rijdersvermogen niet verlies, hoewel het een kleine en hele andere motorfiets is werkt het uitstekend als trainingsmateriaal. Mocht er een verdere ontwikkeling zijn omtrent het seizoen laat ik dat uiteraard spoedig weten.