Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Opgave machinekeuring classic tt vrijdag 21 juni 2024

Op vrijdagavond 21 juni a.s. vindt er wederom een machinekeuring plaats in het centrum van Gramsbergen, we zullen rijdend vanuit het paddock richting Gramsbergen gaan en ook vanuit Gramsbergen weer over de openbare weg onder begeleiding terug rijden.

Vertrek zal zijn 18:45 uur vanaf het rennerskwartier in Anerveen.

Deelname is verplicht in motorpak, handschoenen, laarzen en helm dit ivm de veiligheid en de uitstraling.

Wilt u meedoen vul dan onderstaand formulier in, er zijn geen kosten aan verbonden.

Let wel dat deelname alleen bedoeld is voor motoren die ook op zaterdag aan de Classic TT  deelnemen.

Er is een maximum aantal deelnemers (max 40) ivm de verzekering, vol = vol

 

U kunt zich opgaven hiervoor via de onderstaande link:

 

Opgave machinekeuring

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Evert Noteboom

Secretaris stichting Eveno Racing

14-16 jun World Super sport 300 Italië

Met Loris Veneman 

supersport 300

IDM 21-23 juni Most. [CZ]

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

23 juni Europese .talentcup Circuit Autodromo Internacional Algarve

met Kiano Veiier

Vrijdag 12 juli zaterdag 13 juli IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

Beste sponsoren en clubleden

Wij zijn in de afgelopen weken /maanden druk bezig geweest met de voorbereidingen op aankomend seizoen in het IDM SSP300 kampioenschap. Mijn motorpakken zijn aangemeten en besteld in een sprekende kleurstelling. Ook zijn de helmen onderweg die wederom voorzien gaan worden van een mooi en passend design. 

Ik zal mijn volledige uitrusting ook direct laten zien als deze af en binnen is. Daarnaast wordt de motor ook onder handen genomen. Mijn huidige motorblok krijgt een welverdiende revisie bij het professionele adres van Ahnendorp tuning in Duitsland, ook ligt er een compleet tweede ‘’reserve’’ motorblok klaar om opgehaald te worden bij dit Duitse tuningsbedrijf. Niet alleen de machine wordt klaargestoomd, maar ook ik als persoon ben hard bezig om zo fit, snel en gezond mogelijk het seizoen in te stappen. 

Dat doe ik door zowel fysieke als conditionele trainingen uit te voeren dit natuurlijk in combinatie met een gezond eetpatroon. Daarnaast ben ik wekelijks te vinden op een mininbike in indoor kartbanen. Dit zorgt ervoor dat ik mijn rijdersvermogen niet verlies, hoewel het een kleine en hele andere motorfiets is werkt het uitstekend als trainingsmateriaal. Mocht er een verdere ontwikkeling zijn omtrent het seizoen laat ik dat uiteraard spoedig weten.