Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Uitnodiging Rijderspresentatie

Uitnodiging Rijderspresentatie 

Vrijdagavond 8 Maart

Clubgebouw de Finish 

De Vaart 1    7783 dj  Ane

Het is aan het begin van de oprit richting Coevorden  [n34] 

Aanvang 20.30

Beste sponsoren en clubleden,
Wij zijn momenteel druk bezig om de voorbereidingen voor aankomend seizoen te treffen. Ik ben hard aan het trainen om mijn prestaties voor volgend jaar te verbeteren, hiervoor zit ik veel in de sportschool of ben ik aan het mountainbiken en als het even kan train ik op de minibike. Naast alle drukte en voorbereidingen zijn wij ook aanwezig bij de finishparty van Eveno racing Gramsbergen op 9 december in café de Bolte in Gramsbergen. Ik zal daar staan met de motor waar ik afgelopen jaar mee heb gestreden in het ssp300 kampioenschap. Iedereen is welkom en vrij om te komen 🙂