Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2024

19-21-juli World Super sport 300 Tsjechische

Met Loris Veneman 

supersport 300

IDM 26-28 Juli-Schleiz

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

23-25 aug IDC Oscherersleben Duitsland

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

15 sep Europese .talentcup circuit Jerez-Angel Nieto

met Kiano Veiier

Beste sponsoren en clubleden,
Wij zijn momenteel druk bezig om de voorbereidingen voor aankomend seizoen te treffen. Ik ben hard aan het trainen om mijn prestaties voor volgend jaar te verbeteren, hiervoor zit ik veel in de sportschool of ben ik aan het mountainbiken en als het even kan train ik op de minibike. Naast alle drukte en voorbereidingen zijn wij ook aanwezig bij de finishparty van Eveno racing Gramsbergen op 9 december in café de Bolte in Gramsbergen. Ik zal daar staan met de motor waar ik afgelopen jaar mee heb gestreden in het ssp300 kampioenschap. Iedereen is welkom en vrij om te komen 🙂