Eveno Racing

Evenementen

14 juni 16 juni Wold SSP 300

word ssp 300 met loris Veneman

23 juni/25 juni IDM 0Most

Dylan Czarkowski en Walid Khan  in de supersport 300 

OSCHERLEBEN

21 Juni 25 juni IDC Oscherleben [Duitsland]

 IDC met Thijs Westenbrink en maik Duin

In de Supersport 600 klasse

Vrij toegang

Classic TT 17 juni 2023

  • Tijdschema staat onder  Classic TT
  • en opgave formulier voor de classic parade    

Beste sponsoren en clubleden,
Wij zijn momenteel druk bezig om de voorbereidingen voor aankomend seizoen te treffen. Ik ben hard aan het trainen om mijn prestaties voor volgend jaar te verbeteren, hiervoor zit ik veel in de sportschool of ben ik aan het mountainbiken en als het even kan train ik op de minibike. Naast alle drukte en voorbereidingen zijn wij ook aanwezig bij de finishparty van Eveno racing Gramsbergen op 9 december in café de Bolte in Gramsbergen. Ik zal daar staan met de motor waar ik afgelopen jaar mee heb gestreden in het ssp300 kampioenschap. Iedereen is welkom en vrij om te komen 🙂