Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
22/24s september IDM Hockenheim

met Dylan Czarkowksi in de 

Supersport 300

22/24 sep Wold SSP 300 Aragon

word ssp 300 met loris Veneman

 

7 okt IDC Assen

  Thijs Westebrink  en Maik Duin in de supersport 600

Beste sponsoren en clubleden,
Wij zijn momenteel druk bezig om de voorbereidingen voor aankomend seizoen te treffen. Ik ben hard aan het trainen om mijn prestaties voor volgend jaar te verbeteren, hiervoor zit ik veel in de sportschool of ben ik aan het mountainbiken en als het even kan train ik op de minibike. Naast alle drukte en voorbereidingen zijn wij ook aanwezig bij de finishparty van Eveno racing Gramsbergen op 9 december in café de Bolte in Gramsbergen. Ik zal daar staan met de motor waar ik afgelopen jaar mee heb gestreden in het ssp300 kampioenschap. Iedereen is welkom en vrij om te komen 🙂