Eveno Racing

Evenementen

opnames Classic TT 2023 met dank aan Vechtdal TV
Opgave machinekeuring classic tt vrijdag 21 juni 2024

Op vrijdagavond 21 juni a.s. vindt er wederom een machinekeuring plaats in het centrum van Gramsbergen, we zullen rijdend vanuit het paddock richting Gramsbergen gaan en ook vanuit Gramsbergen weer over de openbare weg onder begeleiding terug rijden.

Vertrek zal zijn 18:45 uur vanaf het rennerskwartier in Anerveen.

Deelname is verplicht in motorpak, handschoenen, laarzen en helm dit ivm de veiligheid en de uitstraling.

Wilt u meedoen vul dan onderstaand formulier in, er zijn geen kosten aan verbonden.

Let wel dat deelname alleen bedoeld is voor motoren die ook op zaterdag aan de Classic TT  deelnemen.

Er is een maximum aantal deelnemers (max 40) ivm de verzekering, vol = vol

 

U kunt zich opgaven hiervoor via de onderstaande link:

 

Opgave machinekeuring

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Evert Noteboom

Secretaris stichting Eveno Racing

IDM 1-2 juni Oscherslebem .Duitland

Dylan Czarkowski in de 300 super sport

Thijs Westenberg in de supersport 600

14-16 jun World Super sport 300 Italië

Met Loris Veneman 

supersport 300

23 juni Europese .talentcup Circuit Autodromo Internacional Algarve

met Kiano Veiier

Vrijdag 12 juli zaterdag 13 juli IDC Assen

IDC  600 supersport

met Maik duin en Julian Van Kalkeren 

gratis toegang

Maik Duin heeft een productieve week met veel trainingsmeters met een 600cc motor achter rug. Na eerst een testdag met RR Motorsports in Assen gedraaid te hebben, reed de coureur uit Rijssen afgelopen zaterdag zijn allereerste race in de Supersport klasse. Met een Yamaha R6 van Pearle Gebben Racing stuurde Maik naar de winst in de ProClass 600.

Vorige week heeft Maik Duin weer nuttige testmeters met de Supersport 600 motor kunnen maken. Dat begon op woensdag 7 september toen de 16-jarige coureur uit Rijssen opnieuw op de Yamaha R6 van RR Motorsports mocht stappen. Het weer werkte mee en alles voelde goed aan. Maik wist aan het einde van de dag zijn persoonlijk record aan te scherpen. We willen RR Motorsports bedanken voor deze productieve en leerzame dag. 

Maar daar bleef het niet bij, want afgelopen zaterdag (10 september) kreeg Maik de kans op de Yamaha R6 van Pearle Gebben Racing te stappen en zijn eerste race in de 600cc klasse te rijden. Dit gebeurde tijdens een wedstrijd van het International Dutch Championship, afgekort IDC. Maik kwam uit in de ProClass 600. Het was voor Maik nog even wennen, omdat deze motor over een ander vering beschikt. Na twee kwalificaties was Maik met een 1’47.8 het snelste van zijn klasse, waardoor hij in de race van pole position mocht vertrekken.

Aan het einde van de middag stond de race op het programma. Maik had een goede start, maar verschakelde zich vervolgens waardoor hij terugviel naar een zesde plaats. Maik wist zich snel te herstellen en na drie ronden reed hij al aan de leiding. De coureur uit Rijssen bouwde zijn voorsprong steeds verder uit, waardoor hij na tien ronden als winnaar over de finish kwam in zijn allereerste 600cc wedstrijd! Het was voor Maik zeer leerzaam om deze racedag te ervaren, want daar komen toch weer andere dingen bij kijken vergeleken met een normale trainingsdag. Wij willen Pearle Gebben Racing enorm bedanken voor deze kans! En natuurlijk ook alle sponsoren bedankt, want zonder jullie is dit niet mogelijk.

Met sportieve groet,
Maik Duin Racing

[Foto credits IDC race: Jan Timmerman – JTS Fotografie]