Gramsberger Classic TT in 2017 ook weer een groot succes!

De Gramsberger Classic TT heeft in 2017 wederom heel veel bezoekers getrokken uit de verre omstreken. Met mooi weer, veel deelnemers, veel enthousiaste reacties en geen ernstige ongelukken kunnen wij als organisatie terugkijken op een geslaagd evenement.

Langs deze weg willen wij dan ook iedereen bedanken die op welke wijze dan ook heeft geholpen het evenement mede mogelijk te maken. De sponsoren, de gemeente Hardenberg, deelnemers, aanwonenden, grondeigenaren maar bovenal al onze vrijwilligers! Zonder hen was dit evenement niet mogelijk!

Datum Gramsberger Classic TT in 2018:

Dit jaar vindt de Gramsberger Classic TT plaats op zaterdag 23 juni 2018.

Ondersteuning jong racetalent:

De Gramsberger Classic TT wordt georganiseerd door Stichting Eveno racing Gramsbergen: zij zorgen voor financiële ondersteuning aan jong racetalent en naast sponsoren benaderen organiseren zij hiervoor o.a. de Classic TT. Dit jaar ondersteunen we Ruben Bijman uit Lopik, Dennis Koopman uit Heino en Walid Soppe uit Coevorden.

Foto's Classic TT 2017 door Henk Mannes:

Foto's Classic TT 2017 door Henk Mannes


Het circuit ligt in de buurtschap Anerveen in de gemeente Hardenberg, start/finish en het rennerskwartier zijn gelegen aan de Anerveenseweg (postcode 7788 AH)